Главная » 2022 » Грудень » 9 » Аргументи на користь пластикових вікон
19:29
Аргументи на користь пластикових вікон

вікно пвх З давніх-давен вікна виконували не тільки естетичні властивості, але і значно покращували комфорт і безпеку мешканців різних жител. У продажу з'явилися пластикові вікна, які на порядок підняли планку вимог до такої необхідної частини будинку. Можна сказати - настала нова ера, а вікна з дерев'яними рамами поступово втрачають свої позиції на будівельному ринку. Чим це обумовлено?

Комфорт

Крім створення більш затишної обстановки в будинку, вікна ПВХ покращують захист і вимагають мінімум догляду. Вулична пилюка, шум зовні та інші не дуже приємні речі, можливі при використанні дерев'яних вікон, досить швидко забуваються.

Плюси:

  • не вимагають регулярного фарбування;
  • не промерзають;
  • добре зберігають тепло всередині приміщення;
  • мають приємний зовнішній вигляд.

Фурнітура, що використовується на пластикових вікнах, дозволяє досить легко та комфортно використовувати їх. До того ж вона довговічна та багатофункціональна. Роблять і глухі вікна, а також вони мають відкидний та поворотно-відкидний механізми.

Матеріал

Полівінілхлорид, що використовується для виробництва рам, є дуже технологічним матеріалом. Завдяки такій його властивості вікна роблять різних форм і з різним коефіцієнтом тепло- та звукоізоляції. З полівінілхлориду виробляють і стулки. Сама рама кріпиться у віконному отворі, а до неї вже монтують фурнітуру та склопакети.

вікно пвх

Герметична композиція з модульної тонкостінної алюмінієвої рамки та листів скла, що заповнюється молекулярним ситом, називається склопакетом. А між склом закачується сухе повітря чи газ, наприклад, аргон. Завдяки ньому покращуються теплоізолюючі властивості ПВХ вікон.

Екологія та економія

Полівінілхлорид не зазнає корозії та руйнування. Він повністю нешкідливий і не піддається атмосферному впливу. Цей матеріал у Німеччині рекомендований для медичних та дитячих закладів. А скільки лісу врятовано тим, що дерев'яних рам поменшало. У тій же Німеччині передбачено державні субсидії на опалення тим власникам житла, які встановили пластикові або інші вікна на основі герметичних склопакетів.

Та й сімейний бюджет вікна ПВХ економлять непогано. Адже завдяки тому, що тепло залишається в приміщенні, рахунки за опалення будуть приємно тішити око. А, якщо замовити вікна ПВХ з декоративними вставками між склом, то і любителі оригінальних рішень будуть задоволені.

Категория: Загородный дом | Просмотров: 255 | Добавил: admin | Теги: пластикове, вікно, пвх | Рейтинг: 5.0/1
Всего комментариев: 0
avatar