Главная » 2017 » Вересень » 1 » Back to school: крейдяна дошка для будинку
19:56
Back to school: крейдяна дошка для будинку

Одним з елементів декору може служити звичайна крейдяна дошка. Такі дошки багатофункціональні, їх можна використовувати в будь-якому приміщенні будинку. Там де є місце для творчості - є місце такій дошці. Якщо немає бажання зміцнювати їх на стінах, то можна встановити на дверях, шафах та інших поверхнях.

Де ж найбільш вдале місце для розміщення такого декору? По-перше, це - звичайно спальня. Зручно прокинутися з ранку і побачити, які прекрасні творіння були зроблені напередодні. Таке пристосування особливо зручне діловим людям і учням. На дошці можна написати розпорядок дня або список справ. Творчі люди можуть малювати картини, робити нотатки або просто писати приємні слова і фрази для підняття настрою.

Крейдяна дошка просто створена для написання списку покупок, тому оптимально встановити її на кухні. Також можна записати рецепт страви.

Як вже було сказано, дошка дуже корисна для студентів і школярів. Якщо дитина хоче творити, то врятувати шпалери від малювання допоможе саме така дошка.

Розклад занять, домашнє завдання, дерево цілей - все можна закарбувати і коригувати в міру виконання. Також багатьма психологами відзначений той факт, що малювання на стінах псує почерк дитини, тому дошка служить гідною альтернативою.

Дошка, крейдяна, маркерна і будь-яка інша, зможе бути корисним девайсом для ділової людини. Великий список зустрічей, завдань і дедлайнів складно утримати в голові, і дошка допоможе полегшити це завдання.

Дуже велика перевага дошки полягає в тому, що можна нескінченно її вміст: списки, переліки, графіки, тексти, конспекти, теореми, формули, малюнки і т.д. Тому, крім практичного застосування, дошка є цілком самостійним декоруючим елементом, що створює певний настрій в приміщенні і шарм всьому будинку.

Нововведенням є те, що колір основи не обмежений тільки чорним, все залежить від фантазії. Так що, крейдяна або маркерна дошка впишеться в будь-який інтер'єр, особливо в стилі хай-тек або модерн.

Категория: Практические советы | Просмотров: 1150 | Добавил: admin | Теги: крейдяна дошка | Рейтинг: 5.0/2
Всего комментариев: 0
avatar