Главная » 2022 » Жовтень » 16 » Будівельний матеріал: властивості гіпсокартону
11:23
Будівельний матеріал: властивості гіпсокартону

гіпсокартон Гіпсокартон – багатофункціональний сучасний матеріал для будівельних робіт, який є прямокутним плоским листом. Внутрішня частина складається з гіпсу, обидві площини якого обклеєні картоном, що надає йому великої міцності та гладкості поверхні. Матеріал використовують при спорудженні підвісних стель, при облицюванні стін, при спорудженні міжкімнатних перегородок та інших роботах.

Використовуючи гіпсокартон, можна зробити арку будь-якого виду, криволінійну поверхню, найскладніший перехід між площинами. Це чудовий варіант для застосування у житлових приміщеннях, тому що в ньому відсутні токсичні речовини. Матеріал також нешкідливий завдяки низькій кислотності, що робить гіпсокартон вигіднішим для використання.

До позитивних характеристик можна віднести електричну нейтральність, енергоощадність, вогнестійкість, вологостійкість, звукоізоляцію та вітроізолюючу властивість. Облицювання стін гіпсокартонними листами вимагає вдвічі менше часу, ніж процеси оштукатурювання та шпаклювання, а трудовитрати при цьому зменшуються втричі.

 

Категория: О материалах | Просмотров: 161 | Добавил: admin | Теги: матеріал, будівельний, гіпсокартон | Рейтинг: 5.0/1
Всего комментариев: 0
avatar