Главная » 2015 » Вересень » 8 » Червоний колір в інтер'єрі
15:29
Червоний колір в інтер'єрі

Червоний колір в інтер'єрі Взагалі повністю червоні інтер'єри практично не використовуються, так як застосовувати під час обробки такий складний колір досить складно. Але професійні дизайнери не рідко беруться за цю складну задачу і без праці її вирішують, створюючи унікальні і бездоганно красиві інтер'єри. А от прості люди, які не мають навичок дизайнера, архітектора і художника інтуїтивно відчувають, що не впораються з червоним енергійним кольором в своєму інтер'єрі, і обходять його стороною, а даремно.

Червоний колір в інтер'єрі, як і будь-який інший колір, має свої недоліки і переваги. Якщо опанувати певними знаннями, то можна уникнути недоліків і насолоджуватися тільки перевагами.

Недоліки червоного кольору в інтер'єрі:

  • стіни пофарбовані червоним, візуально зменшують приміщення і роблять його нижче. Безліч відтінків і чистий червоний, а саме червоно-оранжевий, додає ефекту наближення і тиску стін;
  • червоний колір в інтер'єрі здатний знижувати працездатність і втомлювати людину;
  • тривале перебування в кімнаті, де переважає червоний колір, може призвести до дратівливих дій. Нервові люди можуть швидко дратуватися, а активні діти через довге перебування в такому приміщень можуть стати гіперактивними.

Переваги червоного кольору в інтер'єрі:

  • інтер'єр в червоному кольорі піднімає настрій і дає заряд енергії;
  • такий інтер'єр здатний підсилювати сексуальну енергію;
  • у східних інтер'єрах відтінки червоного кольору просто незамінні. Тому в китайському, арабському і всіх етнічних інтер'єрах часто присутні різні відтінки червоного;
  • якщо планується створити палацовий, багатий і величний інтер'єр, то без застосування червоного кольору просто не обійтися у вирішенні цієї проблеми. Золото або позолота в поєднанні з червоним створюють наліт дорожнечі;
  • присутність невеликої кількості червоного в інтер'єрі додає святкового настрою, так як це колір урочистості. Тому дуже часто можна побачити в театральних або концертних залах використання великої кількості червоного: меблі, килими, портьєри і так далі.

Червоний колір в інтер'єрі спальні

Червоний асоціюється з любов'ю, пристрастю і волею до перемоги, тому вибрати цей колір - буде ідеальним рішенням для спальні молодят, а також людей, які прожили в шлюбі багато років. Спокійний червоний інтер'єр спальні здатний посилить вашу сексуальну енергію.

Проте необов'язково використовувати чистий червоний колір, рекомендується застосовувати, наприклад, світлий цегляний або глибокий теракотовий. Також не буде зайвим, якщо внести червоний акцент, світильники з червоними абажурами, крісло, подушки або червоне покривало.

Дуже часто зонують частину спальні за допомогою даного кольору. Використовують аксесуари, вази, сувеніри, фотогалереї та інші предмети. Можна штори також підкреслити червоним орнаментом або малюнком. Фантазії тут безмежні.

Інтер'єр вітальні в червоному кольорі

Оздоблення вітальної кімнати грає абсолютно новими фарбами, якщо внести в неї різні відтінки червоного, наприклад від темної теракоти до блідо-золотистого. Адже таке поєднання відтінків асоціюється з міццю, владою і красою.

Простора і велика вітальня з високими стелями, каміном і великими вікнами може перевтілитися в справжнісінький палацовий зал. Якщо грамотно і акуратно використовувати для аксесуарів і обробки стін не сильно світлий, але насичений відтінок червоного кольору. А наявність каміна в приміщенні додасть додаткове тепло в обстановку, червоний колір в інтер'єрі вітальні буде розташовувати до позитивного спілкування, а також прийому гостей.

Червоний колір не обмежений лише класичними інтер'єрами, так як даному кольору підвладні будь-які напрямки дизайну і практично всі стилі. Наприклад, в Арт-деко він додасть шику, в лаконічний Мінімалізм він привнесе тепло, а в Скандинавський інтер'єр неможливий без внесення декількох вкраплень червоного.

Червоний колір в інтер'єрі кухні

Червоний колір в інтер'єрі кухні - дуже вдале дизайнерське рішення. У цьому приміщенні можна розвернутися по повній, а не обмежувати себе від яскравих відтінків. Червоним в кухні може бути абсолютно все кухонне начиння, стіни, килими, посуд, кухонні меблі і навіть стеля, якщо на те є бажання! Але якщо це маленька скромних розмірів кухня то все-таки доведеться обмежитися чимось одним, в іншому випадку кімната просто стане візуально тісною і зовсім крихітною.

Червоний колір в інтер'єрі дитячої

У дитячій кімнаті застосовують такий колір дуже обережно. Так як дитина може швидко втомитися від такого відтінку, тут краще акцентувати лише легкими штрихами, наприклад візерунки на килимі, кілька іграшок, плакати на стінах, фотогалерея та картини. Головне не перестаратися.

В дитячій кімнаті дитини-меланхоліка, схильної до частої хандри, не завадить застосування теплих відтінків червоного, навіть як говоритися буде корисним, так як теракотовий і червоно-оранжевий можуть поліпшити його настрій.

Червоний колір в інтер'єрі дизайнерського рішення приміщення просто шедевр, і щоб його досягти необхідно, слідувати рекомендаціям і порадам, і тоді червоний у вашому інтер'єрі заграє новими відтінками, і подарує вашим рідним у той числі і вам лише радість та енергію!

Категория: Интерьер | Просмотров: 2413 | Добавил: admin | Теги: Червоний колір в інтер'єрі дитячої, Червоний колір в інтер'єрі кухні, Інтер'єр вітальні в червоному кольо | Рейтинг: 5.0/2
Всего комментариев: 0
avatar