Главная » 2022 » Серпень » 12 » Дизайн інтер'єру: гарний інтер'єр ванної кімнати
18:39
Дизайн інтер'єру: гарний інтер'єр ванної кімнати

дизайн інтер'єр ванна Як правило, під ванну виділяється не так багато квадратних метрів. Але навіть невеликий простір можна правильно організувати та обладнати. Тісною вважається не маленька за площею ванна кімната, а та, в якій неправильно організований інтер'єр. Гарний інтер'єр ванної кімнати – справа серйозна та відповідальна. Найголовніша його мета - це очистити приміщення від усього зайвого. Як це зробити?

Традиційно у ванній кімнаті зберігається безліч непотрібних речей. Це може бути:

  • декоративна косметика;
  • прилади для укладання волосся;
  • засоби побутової хімії;
  • все необхідне для прибирання;
  • одяг для прання та інше.

Для всіх цих речей у квартирі чи будинку має бути відведене своє місце. Наприклад, предмети косметики можна зберігати в окремій шафці або на полиці в коридорі. Різні речі та засоби для прибирання краще виглядатимуть у коморі або в окремо відведеному для них місці. Кошик з брудним одягом краще розміщувати в інших місцях вашого житла. У ванній кімнаті може бути сиро. Через це білизна постійно буде вологою і набуде неприємного запаху.

Інтер'єр ванної кімнати може змінюватись в залежності від площі приміщення.

Маленька ванна

Ідеальний варіант – гарний інтер'єр ванної кімнати в стилі мінімалізм. Відмінно виглядатимуть чіткі, рівні лінії. При цьому вони мають бути як у предметах меблів, так і в аксесуарах та предметах декору.

Зорово збільшити простір невеликої ванної кімнати можна за допомогою настінного дзеркала. Його можна оснастити додатковим точковим підсвічуванням. Разом з верхнім світлом маленькі світильники допоможуть заповнити приміщення рівним світлом, яке в свою чергу допоможе візуально збільшити корисні метри.

Зорово збільшити простір ванної можна і за допомогою правильного оформлення кольорів. Переважно, було б добре, щоб ванна була оформлена у світлих тонах. Окремі деталі можна виділити яскравим кольором. Не бажано робити ванну абсолютно білою. Чому? По-перше, важко довго перебувати у білому приміщенні. А по-друге, білий колір ускладнює догляд за поверхнями. Ідеальний варіант: колір-основи та контрастний або більш насичений відтінок на додаток йому.

Що можна сказати про меблі для маленької ванної кімнати? Зовсім не підходять навісні чи підлогові моделі шаф. Краще віддати перевагу вбудованим меблям або таким, які закривають стіну єдиним полотном. Бажано, щоб у шафі та на полиці містилися всі розташовані у ванній предмети. Тоді вона не здаватиметься захаращеною.

Поєднаний санвузол

Є два основні варіанти обладнання інтер'єру такої ванної кімнати:

  • безпосередньо ванна стоїть поширені. Всі інші предмети меблів розташовуються біля довшої стіни;
  • довкола ванни обладнується ніша. Важливо, щоб вона була без кутів напівкруглої форми. При такому варіанті простору стає трохи менше. Однак візуально його можна збільшити за допомогою настінного дзеркала.

Якщо сім'я велика, можна використовувати декоративні ширми, які приховуватимуть зону купання або ванну.

дизайн інтер'єр ванна

Великий асортимент різноманітних меблів та аксесуарів для красивого інтер'єру ванної кімнати можна знайти на сайті будь-якого інтернет-магазину. Там ви зможете знайти меблі, які допоможе оформити вашу ванну в тому чи іншому стилі, візуально її розширити або зробити максимально функціональними.

Категория: Интерьер | Просмотров: 212 | Добавил: admin | Теги: ванна, дизайн, інтер'єр | Рейтинг: 5.0/1
Всего комментариев: 0
avatar