Главная » 2017 » Вересень » 3 » Як правильно вибрати натяжну стелю
13:36
Як правильно вибрати натяжну стелю

Що головне при виборі натяжної стелі? Як не потрапити на полотно низької якості? На які деталі необхідно звернути увагу при його виборі? Докладніше - поговоримо в статті.

Не секрет, що сьогодні існує величезний вибір натяжних стель. А разом з цим тут ховаються великі небезпеки. Адже неякісний товар може не просто порватися або деформуватися від навантажень і часу, але і бути екологічно небезпечним. Тому потрібно бути дуже уважним при покупці полотна.

Замовляйте ПВХ-плівку тільки у перевірених фірм. На першу вимогу вам повинні відразу ж надати документи і сертифікати на товар. На сайті фірм так само повинна бути прописана вся інформація (виробник, країна, характеристики плівки) щодо товарів. Відгуки, "сарафанне радіо" - це вірний орієнтир у пошуках гарної фірми. Звертайте увагу на всі відгуки: і позитивні, і негативні.

Необхідно скласти повну картину про організацію, якій ви збираєтеся довірити свою стелю. Це важливо, тому що саме від цього буде залежати, прослужить ваша стеля 4 роки або 40 років. Ґрунтовний підхід до справи зараз заощадить купу часу в майбутньому.

При виборі плівки орієнтуйтеся на країни виробників - Німеччина, Швеція, Франція. Китайське полотно має нижчу ціну, але його краще не купувати, якщо ви розраховуєте на довгу службу вашої стелі.

Монтаж полотна, установка освітлювальних приладів, гарантійне обслуговування - послуги, які повинні включатися в вартість натяжної стелі і виконуватися тією ж фірмою, де вона була придбана.

Вдалого ремонту!

Категория: Практические советы | Просмотров: 917 | Добавил: admin | Теги: Натяжна стеля | Рейтинг: 5.0/1
Всего комментариев: 0
avatar