Главная » 2022 » Листопад » 26 » Як правильно вибрати шафу-купе: важливі поради
00:32
Як правильно вибрати шафу-купе: важливі поради

шафа-купе Підбираючи меблі для свого будинку, слід спиратися на такі їхні якості, як краса дизайну та практичність у використанні, оскільки від них залежить комфорт усіх, хто проживає в квартирі. Якщо вами ухвалено рішення виготовити шафи-купе за індивідуальним замовленням – необхідно якнайретельніше підійти до вибору виробника.

Зверніть увагу на наявність у компанії ліцензії, що дозволяє виробляти такі меблі. Ви, як клієнт, маєте повне право вимагати, щоб вам було надано для ознайомлення цей документ, і якщо у компанії-виробника він відсутній, слід насторожитися, оскільки в цьому випадку ніхто не застрахований від шахрайських дій або застосування сировини, що має низьку якість.

Звичайно, нелегко знайти підприємство, яке б підійшло спочатку. В даний час їх безліч, вони конкурують між собою за виживання на ринку, і надбання лояльного клієнта є для них найважливішим завданням. При пошуку такого роду фірми можна прислухатися до порад знайомих, які вже користувалися послугами будь-якої з них, можна спробувати пошукати таку компанію за оголошеннями в засобах масової інформації або інтернеті, а можна здійснити вояж по магазинах, в салонах яких є можливість оглянути готові моделі меблів. Єдиним мінусом цього варіанта є, як завжди, гостра нестача часу, якого завжди мало.

Але якщо ви вже визначилися з вибором виробу, сміливо приступайте до визначення його стилю та дизайну. При просторому житлі можна, не замислюючись, замовити класичний варіант шафи, установка якої не вимагатиме індивідуальних розмірів. Але якщо приміщення маленьке, і цінується кожен сантиметр вільного простору, краще замовити вбудовану шафу-купе за індивідуальним ескізом. Запрошений у будинок фахівець, кваліфіковано здійснить всі необхідні виміри та врахує усі ваші побажання.

шафа-купе

Але навіть за сприятливих умов обслуговування та висококваліфікованого персоналу, слід не втрачати пильності, підписуючи контракт на виготовлення виробу. Уважно читайте текст договору, в якому мають бути обумовлені умови виробництва ваших меблів, матеріали, які будуть застосовуватися в процесі виготовлення, які терміни виготовлення, доставки та складання виробу, а також права та обов'язки сторін, що виникають у ході договірних відносин.

Загальна вартість готового виробу також має фігурувати у тексті договору, оскільки при початковому зверненні клієнтам озвучують лише приблизну вартість меблів. Потім у ціну вносяться необхідні корективи, що враховують додаткові елементи, виготовлені за бажанням клієнта, та особливості встановлення конструкції. В основному, такі зміни цін стосуються вбудованих шаф-купе, які вимагають додаткового кріплення до підлоги, стель та стін кімнати.

Категория: Интерьер | Просмотров: 240 | Добавил: admin | Теги: шафа-купе | Рейтинг: 5.0/1
Всего комментариев: 0
avatar