Главная » 2015 » Серпень » 29 » Як вибрати довговічні рушникосушки
12:52
Як вибрати довговічні рушникосушки

рушникосушки Встановлені у ванній кімнаті рушникосушки просто зобов'язані прослужити довго. Що впливає на довговічність їхньої служби? Як вибрати дійсно надійний предмет сантехніки?

Наявність рушникосушки у ванній кімнаті позбавляє її від зайвої вологи, холоду, а також від питань, куди подіти вологу білизну або рушники. Для того щоб пристрій прослужив довго, необхідно правильно підійти до його вибору.

Що потрібно врахувати ари виборі рушникосушки

Тип живлення

Якщо у вашому будинку проблеми з подачею енергії, а сама будівля була побудована не один десяток років тому, то, швидше за все, прості водяні пристосування прослужать набагато довше, ніж багатофункціональні електричні прилади. До того ж, самі по собі електричні рушникосушки не самі довговічні. Тому ті, хто робить ремонт у ванній на кілька років, обирають моделі на водній основі.

Матеріал

Не можна сказати, що водяні рушникосушки не мають шкідливого впливу на себе або ідеально служать при будь-яких умовах. Наприклад, їм доводиться постійно справлятися з різницею між температурою всередині і зовні, а також справлятися з перепадами тиску води. З цієї причини важливо, щоб метал мав високу міцність, являв собою сплав з декількох компонентів. Як показав наш досвід, саме металеві конструкції виявляються найміцнішими.

Захищеність від вологи

Якщо ви віддали перевагу електричному варіанту, то важливо, щоб від вологи були добре захищені дроти, з'єднанні з мережею. В цілому установку рушникосушки, яка підключається до електрики, повинні проводити тільки професіонали. Вони передбачать всі заходи, які захищають від ураження струмом.

Крім електричних складових, потрібно передбачити захищеність металу від корозії, яка може зацвісти, якщо всередині приміщення панує підвищена вологість і температура. Найбільш дешеві моделі - просто оцинковані. Інші ж - покриті декоративним полімерним складом, що надає не тільки блиск, але і деякий відтінок матеріалу.

Полірування або хром?

Безсумнівно, приємно дивитися на модель, яка переливається на світлі. Такий металевий блиск може з'явитися при різних видах обробки. Найбільш довговічний ефект забезпечує полірування. Полірований матеріал чудово відбиває світло, а одержаний він методом ретельної шліфовки, вирівнювання поверхні.

Але є і більш дешевий спосіб створити блискучу поверхню. Це хромування. Покриття хромом дає той же декоративний ефект, але зберігається він набагато гірше. При використанні рушникосушки покриття почне стиратися.

Категория: О материалах | Просмотров: 1446 | Добавил: admin | Теги: вибір рушникосушок, рушникосушка, рушникосушки | Рейтинг: 5.0/2
Всего комментариев: 0
avatar