Главная » 2019 » Серпень » 24 » Як зробити стильний дизайну інтер'єру на роки
07:29
Як зробити стильний дизайну інтер'єру на роки

Які сучасні тенденції дизайну інтер'єру не втратять актуальності через п'ять років?

Щоб визначити, які тенденції не втратять актуальності в майбутньому, найкраще заглянути в минуле, років так на п'ять-десять тому. Прекрасним прикладом сучасної класики може служити металевий стілець з шкіряним сидінням. Також задумайтеся, що в вашому розумінні підпадає під визначення класики - можливо, воно не збігається з загальноприйнятим поняттям цього терміну.

Орієнтуйтеся на свій смак, адже мода мінлива, а смаки - постійні. Може, вам варто придбати одну дорогу річ, на яку не впливає мода, і поступово доповнювати її іншими предметами інтер'єру? Вам потрібні речі, які радують око і не дуже б'ють по гаманцю, речі "на виріст", актуальність яких з часом тільки зросте. Наприклад, сірий шкіряний диван ідеально впишеться в мінімалістський інтер'єр, але не менш ефектно буде виглядати і в більш яскравій і химерній обстановці.

Як створити розкішний інтер'єр, якщо ваш бюджет обмежений?

Створити розкішний інтер'єр можна і за допомогою кольору.

Вибирайте для оформлення кімнат темні насичені відтінки, які традиційно асоціюються з мужністю:

  • фіолетовий;
  • темно-синій;
  • сріблясто-чорний;
  • темно-зелений.

Ми так звикли до домінування в інтер'єрі нейтральних, пастельних тонів і всіляких відтінків білого, що яскраві кольори викликають прилив радості і енергії. Прибрати різкість темних тонів можна за допомогою м'якого, розсіяного світла - в цьому вам допоможуть настільні світильники. Нарешті, постарайтеся об'єднати інтер'єр в квартирі єдиною кольоровою темою.

Яких поширених помилок в дизайні інтер'єру слід уникати

Велика кількість електропроводів - найпоширеніший недолік більшості інтер'єрів, здатний погубити зусилля будь-якого дизайнера. Тому ваше головне завдання - заховати всі кабелі, проводи й приховати динаміки. Також не рекомендуємо купувати телевізор із занадто великим екраном, якщо у вас невелика вітальня. Головне в дизайні інтер'єру будь-якого приміщення - не зупинятися на півдорозі і доводити справу до кінця.

Категория: Интерьер | Просмотров: 683 | Добавил: admin | Теги: стильний, дизайн, інтер'єр | Рейтинг: 5.0/1
Всего комментариев: 0
avatar