Главная » 2015 » Серпень » 30 » Яке полотно ПВХ вибрати при монтажі натяжних стель
12:04
Яке полотно ПВХ вибрати при монтажі натяжних стель

полотно ПВХ для натяжних стель Перед установкою натяжних стель необхідно визначитися з тим, яке полотно ПВХ найкраще впишеться в дизайн приміщення. Так як натяжні стелі можуть володіти самим різним зовнішнім виглядом, то зробити вибір буде не складно.

У процесі ремонту квартири, якщо ви вирішили, крім усього іншого, провести і оформлення стелі, то швидше за все зупинитеся на тому, що вирішите встановити натяжну стелю. Переваги цього виду стельового покриття очевидні. Воно володіє привабливим зовнішнім виглядом і відмінними експлуатаційними властивостями. Але, перш, ніж фахівці приступлять до монтажу плівки ПВХ вам належить визначитися з тим, який вид полотна ПВХ буде найбільш кращим в дизайні ремонтованого приміщення. Розглянемо, як вирішити дане питання.

Покриття стелі може візуально розширити розміри приміщення

За рахунок установки натяжних стель можна не тільки додати житловій кімнаті привабливий і презентабельний зовнішній вигляд, деякі види матеріалів візуально розширюють розмір приміщення. Для багатьох квартир в нашій країні така можливість є досить актуальною, тому її за можливості необхідно реалізувати. Для цього достатньо в якості матеріалу вибрати глянсове полотно ПВХ. Воно має дзеркальну поверхнею, яка стане відображати навколишній простір.

За рахунок створення такого ефекту розміри кімнати візуально стануть більше. Більше того, на глянсове покриття ПВХ можна нанести малюнок хмар або зоряного неба і це ще більше розширить позитивний ефект.

Але, перш, ніж здійснити монтаж натяжних стель із зазначеної плівки ПВХ слід врахувати, що вона може відображати не тільки навколишній простір, а й, наприклад, світло від фар проїжджаючих під вікнами машин. Це може заважати відпочивати, тому, якщо виникла така ситуація, то має сенс змонтувати дворівневу стелю. У цьому випадку простір стелі перед вікном можна буде закрити матовою плівкою.

Художнє оформлення стель

Всі елементи дизайну житлового приміщення повинні поєднуватися один з одним. Тому при виборі виду полотна ПВХ в деяких випадках доводиться віддавати свою перевагу тканинним матеріалами. Такий матеріал може мати різноманітний зовнішній вигляд, малюнок і до того ж відноситься до категорії так званих безшовних стельових покриттів.

Все це дозволить підібрати виріб, який найкращим чином впишеться в дизайн приміщення. Для тих, хто намагається заощадити на ремонті ідеальним виборам стане матове полотно, яке володіє найнижчою вартістю. Матове полотно імітує звичайну, побілену поверхню, що при звичайних дизайнах виглядає дуже непогано.

Категория: Интерьер | Просмотров: 1507 | Добавил: admin | Теги: ПВХ для натяжних стель, монтаж натяжних стель, Художнє оформлення стель | Рейтинг: 5.0/2
Всего комментариев: 0
avatar