Главная » 2022 » Грудень » 26 » Кімнатні фонтанчики: вода у кожному інтер'єрі
00:14
Кімнатні фонтанчики: вода у кожному інтер'єрі

кімнатний фонтанчик Всі ми схильні до різних стихій, тому в інтер'єрах вогонь, вода, земля та повітря зустрічаються у різному співвідношенні. Коли нам не вистачає вогню, ми сідаємо біля каміна і милуємось його полум'ям. Можна також використовувати як освітлення свічки. Земним знакам притаманне розведення рослин у будинку та настил натуральних оздоблювальних матеріалів із дерева.

Повітря в інтер'єрі зустрічається за допомогою звивистих металевих виробів, різних дзеркал та скла, білих або сірих вікон та оздоблення. З водою все виглядає простіше, ніж із повітрям. Достатньо встановити акваріум, перетворити санвузол, і ми вже вгамовані зовнішністю інтер'єру.

Якщо енергію повітря можна десь не використовувати через свої особисті уподобання, то з водою треба бути обережнішими. Найменший дефіцит призводить до "інтер'єрної посухи". Що може дати вологу інтер'єру. В принципі багато - це ті ж дзеркала і пластик (хоча ці речі відносяться до повітря, ними також можна підкреслити і всі інші мінливі стихії, наприклад воду), вже згаданий акваріум, темно-пастельне близьке до синіх кольорів оздоблення.

Але навіть цього може не вистачити! Тим більше, не всім подобається все перераховане. Що тоді робити? Фахівці у такому разі рекомендують кімнатний фонтанчик. Цей чудовий мініатюрний пристрій буде служити одночасно і декором та зволожувачем повітря. В результаті ви не просто спостерігатимете за красою фонтану, ви відчуватимете стихію води.

Водний струмок дасть вам стільки вологи, скільки її буде потрібно. Потреба у воді, зрозуміло, залежить багато від чого. Це не лише смакові уподобання, але також температура приміщення, ступінь вологості у будинку.

З кімнатним фонтаном можна забути про сухе повітря та спеку. Головне, щоб робота пристрою супроводжувалася провітрюванням. При такому поєднанні ви точно захиститеся від різних захворювань дихальної системи на кшталт хронічного бронхіту, бронхіальної астми, ларингіту, фарингіту і т.д. У вас дещо посилиться імунітет.

Кімнатні фонтанчики даруватимуть сприятливу атмосферу всьому живому у будинку, тобто всім тваринам і рослинам, які в ньому ростуть і мешкають. Звичайно, волога дещо негативно позначається на дерев'яних виробах, проте при своєчасній вентиляції повітрообмін буде нормальним, що лише продовжить термін експлуатації деревини. Кімнатні фонтанчики також трохи зменшують комп'ютерне випромінювання, знижують скупчення статистичних електричних зарядів у драпіруванні та килимових покриттях.

кімнатний фонтанчик

Ще в давні часи мудреці та лікарі знали про благотворний, заспокійливий вплив води на людину. Вони знали, як благотворно впливає на психіку звивистість водоспаду, дзюрчання струмка, якщо хочете ласка моря. Як бачите, вода позитивно впливає на здоров'я за допомогою всіх органів чуття людини. Зараз, у вік великих швидкостей і високих технологій важко вирватися на берег якогось струмка і, тим більше, гірського водоспаду. Але не все так погано: сучасні технології, спираючись на класичний живопис та природну пластику, дали нам можливість ушляхетнити інтер'єр різними частинками живої природи. Однією з цих частинок є кімнатний фонтан.

Категория: Интерьер | Просмотров: 249 | Добавил: admin | Теги: вода, кімнатний, фонтанчик, інтер'єр | Рейтинг: 5.0/1
Всего комментариев: 0
avatar