Главная » 2017 » Вересень » 1 » Комфорт та педантизм німецького стилю в дизайні інтер'єру
12:08
Комфорт та педантизм німецького стилю в дизайні інтер'єру

Обґрунтованість, солідність і міцність - ці поняття досить точно характеризують не тільки німецький стиль, але і Німеччину в цілому. Розвиваючись, відповідно модним віянням різних часів, німецький стиль в дизайні інтер'єру, ввібравши в себе розкіш бідермейера і лаконізм Баухаус, перетворився в мінімалістичний стиль з якісним і комфортним наповненням.

Німецький стиль не сприймає витіюватості, зайвої декоративності і натяків на химерну розкіш, але вимагає лише якісних натуральних матеріалів обробки, або не менш гідних їх аналогів. Як правило, стелі білять або красять світлою матовою фарбою, поверх якої встановлюються небілені дерев'яні балки. В обробці стін і підлоги найпоширенішим матеріалом є дерево, ним, як правило, обшивають стіни до половини, а решту обклеюють світлими шпалерами, на підлогу ж може бути постелений і ламінат кольору каштана, горіха або мореного дуба.

  Колірна гамма стримана і досить світла: кремовий, бежевий, оливковий і світло-кавовий - незмінні лідери в такому інтер'єрі - гідно відтіняють лаконічні меблі з темного дерева.

Меблі зручні, функціональні і добротні: широкий диван і м'які крісла, оббиті темно-зеленим, бордовим або шоколадного кольору текстилем або обтягнуті шкірою, темного дерева стіл і стільці, посудна шафа, комод і секретер повинні або логічно використовуватися за призначенням, або зовсім відсутні. Тому, підбираючи меблевий ансамбль для вітальні в німецькому стилі, можливо, вам доведеться відмовитися від багатьох "зайвих" предметів.

Як декор - найбільш поширеним прийомом є розстановка по підвіконнях, полками і уздовж стін живих рослин в цікавих діжках і кашпо. Найчастіше це можуть бути герані і примули. Також не зайвими стануть розвішані на стінах класичний натюрморт і старі сімейні фото - відображення шанування традицій.

Категория: Интерьер | Просмотров: 1012 | Добавил: admin | Теги: німецький стиль, інтер'єр, дизайн | Рейтинг: 5.0/2
Всего комментариев: 0
avatar