Главная » 2022 » Серпень » 22 » Корисні поради: коли варто почати оновлювати вікна
21:21
Корисні поради: коли варто почати оновлювати вікна

оновлення вікно Аргументом, що настав час оновити вікна, виступають думки про морозостійкість ПВХ. Засновані вони на відомому факті рекомендованого інтервалу температур, обмеженого температурою мінус 15 градусів за Цельсієм. Однак сучасні технології дозволяють виконувати встановлення вікон навіть у найсильніші морози в умовах будь-яких широт. І питання, що справедливо виникає, про найкращий час заміни вікон, начебто, втрачає сенс. Насправді великого значення, навесні оновлюємо пластикові вікна чи зимові холоди, немає.

Зрозуміло, в ході установки можуть виникнути свої особливості у використані необхідного обладнання, але не більше. Якість виконання анітрохи не постраждає. Тим більше, що за існуючими нормами, роботи з монтажу вікон із ПВХ можна проводити при температурах і -15 градусів за Цельсієм. А якщо розібратися в технології установки, то можна сміливо стверджувати, що час "виморожування" приміщень (чого так боїться споживач) навіть у найгіршому варіанті виконання роботи складе не більше чверті години. За ці 15 хвилин відбувається:

  • підготовка поверхні отвору;
  • встановлення віконної рами;
  • навішування стулок.

А далі, як вимагає техпроцес, вікно повинне залишатися в закритому стані, щоб не допустити попадання на вузли фурнітури будівельного сміття тощо. Загалом тепловий режим приміщень швидко відновлюється навіть в холодних умовах. До того ж, для виконання температурних вимог монтажу застосовується прийом установки теплового захисного екрану, теплова гармата. Перший являє собою екран, що накачується теплим повітрям, який встановлюється зовні віконного отвору на спеціальних штангах і повністю замикає всі можливі зовнішні щілини.

Таким чином, забезпечується збереження температурного режиму всередині приміщень з роботами, які проводяться. Оскільки такий екран монтується зовні старого вікна, до його зняття температурних перепадів не відбувається. Після встановлення екрана можна приступати до демонтажу старого вікна та робіт із встановлення нового.

оновлення вікно

Розглядаючи питання зміни вікон у світлі нових знань про процес встановлення, можна дійти висновку про певні переваги монтажу пластикових вікон у весняний період. Безсумнівно, у весняний період, коли попит на вікна не досяг свого піку, можна розраховувати на швидкий початок виконання установки, тим паче якісної, без великої кількості замовлень. Також цілком розумним є припущення, що вдасться отримати нижчу ціну, бо ще продовжують діяти зимові знижки. Але це насправді — це лише приємні доповнення.

Якщо навесні оновлюємо пластикові вікна, то основний "бонус" у тому, що відразу стане видно всі можливі недоліки та недоробки монтажу. Саме навесні вони виявлять себе одразу у вигляді протягів, конденсату, промерзань тощо. І за "гарячим" будуть усунені фірмою – виробником робіт. А вже тоді можна буде повною мірою оцінити різницю між акуратним та ефективним металопластиковим та старим дерев'яним вікном.

Категория: Практические советы | Просмотров: 188 | Добавил: admin | Теги: оновлення, вікно | Рейтинг: 5.0/1
Всего комментариев: 0
avatar