Главная » 2021 » Липень » 4 » Купівля нерухомості: як вибрати квартиру
15:18
Купівля нерухомості: як вибрати квартиру

Купівля нерухомості: як вибрати квартиру

семицвіт жк Основні критерії вибору нерухомості повинна знати кожна людина. Буває так, що доводиться переїжджати, і це трапляється хоча б раз у житті. Зрозуміло, що до переїзду необхідно добре підготуватися, і вибрати найоптимальніший варіант житла. Краще за все, якщо це буде новобудова. Адже новобудови є хорошою інвестицією і мають має низку переваг:

  • знаходиться в центральній частині міста;
  • поряд зручна транспортна розв'язка;
  • інфраструктура та комунікації також на висоті;
  • надійний забудовник — гарантія вчасної здачі та високої якості.

Критерії вибору нерухомості

Основне, на що потрібно завжди звертати увагу, це вартість об'єкта. Не завжди буває так, що грошей вистачає на покупку квартири, але не потрібно поспішати брати іпотеку, так як розплатитися по ній буває складно. А ось торгуватися з приводу вподобаного житла необхідно завжди, адже знижка буває дуже значною, що можна на ці кошти іноді і відпочити з'їздити всією сім'єю.

Також, якщо вашою метою є новобудова, то забудовник пропонує хороші варіанти ціни при стовідсотковій оплаті, а також розстрочку на вигідних умовах. Тому, якщо у вас відразу ж немає всієї суми, тоді зможете частинами виплачувати.

Відносно ремонту треба сказати, що вибирати квартиру краще хоча б із середнього рівня обробкою, так як на оздоблювальні роботи йдуть значні кошти. Але бувають ситуації, коли можна не дивитися на ремонт, але тоді повинні всі інші фактори влаштовувати і грошей вистачати має на наступні, після покупки житла, ремонтні роботи.

Буває, що сусіди дуже галасливі. Про таких громадян краще дізнаватися у мешканців під'їзду, так як самі продавці правду можуть не розповісти, якщо щось не так в цьому плані. І треба розуміти, що іноді переїзд і відбувається через таких неспокійних громадян. А ось про комунальні питання необхідно запитувати в керуючої компанії, адже будинок іноді буває аварійним, якщо ви підете на вторинний ринок. Варто дізнатися про правові моменти конкретного об'єкта, щоб уникнути в цьому плані теж "підводних каменів". Проте, краще за все, таки придбати квартиру в новобудові.

Потрібно уважно ставитися до того як розташований будинок і куди виходять вікна. Якщо вікна дивляться на галасливу дорогу, то це знижує вартість, та й краще не розглядати подібний варіант. А ось з приводу поверху необхідно сказати, що краще вибирати середній рівень, а не крайні поверхи розглядати. Хоч перший поверх іноді зручний для пенсіонерів і під магазин його можна придбати, але це виняткові випадки.

Зрозуміло, що агентство нерухомості - це хороша страховка від неприємностей у вигляді шахраїв. Але і сам ріелтор повинен бути професіоналом, а найкраще працювати з таким фахівцем спільно. Не потрібно звертатися до приватних маклерів і різних нових фірм, так як від цього ризики потрапити в руки не зовсім добросовісних фахівців або відвертих шахраїв, дуже підвищуються. Проте, якщо ви звернетеся в головний офіс забудовника чи відділ продаж, адресу яких можна дізнатися на сайті, то зможете підписати угоду на пряму та значно заощадити.

Короткий висновок

Потрібно вибирати квартиру поступово і не треба поспішати, а наші поради допоможуть це зробити якісно.

Категория: Практические советы | Просмотров: 590 | Добавил: admin | Теги: Нерухомість, квартира, Купівля, Вибір | Рейтинг: 5.0/3
Всего комментариев: 0
avatar