Главная » 2017 » Жовтень » 10 » Мета дизайну інтер’єру: комфортні умови
13:18
Мета дизайну інтер’єру: комфортні умови

А що ж таке дизайн – це творчий процес результатом якого є художньо-технічне проектування промислових виробів, комплексів. Орієнтований на досягнення найновішої відповідності створюваних об’єктів і середовища загалом потреби людини,  як утилітарних так і естетичних. А що ж таке інтер’єр – це архітектурно й художньо оздоблена внутрішня частина будинку, що забезпечує комфорт людині та визначає функціональне призначення приміщення.

Напевно більшість людей стикались з питаннями дизайну інтер’єру у власній квартирі, будинку, ресторані, офісі будь- де. Або в крайньому випадку читали чи бачили велику кількість програм про ремонти і змінення дизайну оселі після нього.

Тож основною метою дизайну інтер’єру є: відобразити у приміщені де ви проживаєте комфортні умови вашого проживання: меблі, стіл, кольори, побутову техніку. Так відобразити, щоб вам там було зручно, комфортно жити. Щоб ви у свої оселі працювали відпочиваючи. І при цьому через призму ваших вподобань, світогляду мистецьким чи культурним стилям відобразити це все у вас вдома.

Тож перед ремонтом вашої квартири чи зміненні дизайну інтер’єру ви повинні розуміти, що інтер’єр має бути впершу чергу зручний, бо вам там постійно жити, багатофункціональним, красивим та індивідуальним. Саме завдяки красі ви робите зміни у вашому інтер’єрі, щоб зробити його кращим. А індивідуальним, щоб ваші гості могли зрозуміти ваші бачення, характер, бо по стилю інтер’єру можна зрозуміти характер людини і те до чого він ближчий. Наприклад, якщо стиль Хай-тек це більш сучасний стиль з індустріальною естетикою. А Класичний стиль – це більш давніший в, якому головне гармонія суворих пропорцій і логічність композиціїі, точність та симетричність.

Категория: Интерьер | Просмотров: 1753 | Добавил: admin | Теги: інтер’єр, дизайн | Рейтинг: 5.0/1
Всего комментариев: 0
avatar