Главная » 2018 » Вересень » 7 » Обираємо люстру у вітальню
10:49
Обираємо люстру у вітальню

Вітальня — це універсальна кімната у домі, у якій ми проводимо багато часу родинному колі у кінці робочого дня або ж святкуємо у компанії друзів. Саме це дозволяє належним чином ставитися до вибору стилю в цій кімнаті, декору, а також організації освітлення. Останньому віддається визначна роль, адже саме завдяки стильному та якісному освітленню можна створити неперевершену атмосферу тепла, затишку та гармонії.

Сучасні виробники освітлювальних приладів пропонують люстри купити https://e27.com.ua/ua/chandeliers, які повністю відповідатимуть вашим уявленням, як ззовні, так і за технічними параметрами. Якщо ви полюбляєте велику кількість декору та деталей, то рекомендуємо поглянути на ситуацію з більш практичної точки зору. Подібні світильники потребують належного догляду, тому краще зупинити вибір на моделі, яка буде не лише гарною та стильною, а й функціональною та практичною.

Габарити та форма вітальні

Перш за все, треба замислитись про відповідність люстри не лише стилістиці кімнати, а й про габарити та форму приміщення. Таким чином, у вітальні з низькою стелею не треба розташовувати підвісну люстру, яка буде не лише дивитися громіздко, а й зробить складною можливість вільно переміщатися по кімнаті. Краще обрати варіант люстри з максимально близьким розміщенням плафона біля стелі. Такий світильник буде більш доречним та компактним.

Це справедливо і для оберненої ситуації, коли стели досить високі — не треба розміщувати невеликий освітлювальний прилад. Він не буде підкреслювати ваш інтерʼєр, а також у приміщенні буде недостатньо світла.

Рекомендуємо звернути вашу увагу на люстри з димером, що дозволяє регулювати рівень інтенсивності світлового потоку. Така додатуова функція дозволить створити правильну атмосферу для будь-якої події.

Обираємо стиль люстри

Після того, як ви вирішите питання щодо розмірів світильника, слід перейти до правильного підбору стилістики приладу.

Сучасний стиль передбачає комфорт, практичність, що відображається у всіх елементах декору приміщення. Тому і люстра повинна залишатися гарною, але без зайвих деталей та пафосу. Наприклад, на рівній білій стелі чудово виглядатиме люстра з кришталевими кулями і підвісками.

Що стосується класики, то найчастіше приміщення в цьому стилі мають достатньо простору, а тому люстра повинна бути масивною з великою кількістб елегантних кришталевих елементів або ж з абажуром із тканини.

Категория: Интерьер | Просмотров: 1254 | Добавил: admin | Теги: Вітальня, люстра | Рейтинг: 5.0/1
Всего комментариев: 1
avatar
1 dovlatov • 15:29, 26-02-2021
Перешел по ссылке и удивился почему такие цены, это же китай все, а наценка сумасшедшая, на том же brille можно в разы дешевле купить по украине, не говоря уже про али/
avatar