Главная » 2019 » Січень » 19 » Офісна шафа: продовжуємо класифікацію - правила
12:57
Офісна шафа: продовжуємо класифікацію - правила

Офісна шафа: продовжуємо класифікацію

У попередньому матеріалі були розглянуті види шаф для офісу. Але це тільки основна і далеко не єдина їхня класифікація. У цій статті ви зможете ознайомитися з іншою інформацією, яка допоможе купити офісну шафу, яка ідеально підходить для вашої компанії.

Спосіб розміщення шафи

Стоїть окремо - класична шафа, яка не передбачає кріплення до чогось. Плюсом цього виробу є легкість в переміщенні. Така шафа буде виглядати добре в будь-якому випадку.

Вбудована. Знову повертаємося до шафи-купе, адже саме цей вид зазвичай монтують в стіну. Переваги цього виробу в його надійності: зазвичай каркас кріплять до стелі й підлоги. Більш того, якщо в приміщенні є ніша, найкраще в ній буде виглядати саме шафа-купе. Мінус такої конструкції в складності збирання та розбирання.

Тип корпусу

Однокорпусний - шафа, яка є самостійним елементом меблевого ансамблю. Найчастіше вона навіть не припускає можливості комбінування з іншими подібними конструкціями. Перевага такої шафи - її можна переміщати як заманеться без ризику порушити композицію інтер'єру.

Модульний. Цей тип дозволяє комбінувати виріб з іншими модулями. Модулі можна міняти місцями. Перевагою такої конструкції є свобода в оформленні інтер'єру: шафу можна поєднувати з відкритими і закритими модулями, створювати асиметричні меблеві композиції і так далі.

Вид конструкції

Відкрита. Це шафа-стелаж, у якої відсутні дверцята і задня стінка. Такий виріб добре використовувати як перегородку між робочими столами співробітників. Також в ньому зручно зберігати різну офісну техніку, якою часто користуються.

Закрита - класична шафа з дверцятами, які можуть бути як цілісні, так і скляні. Плюс цієї шафи в тому, що документи захищені від сторонніх очей і пилу. Іноді такі шафи оснащують замками.

Комбінована. Класична модель такої шафи - це закритий низ з дверцятами і відкритий верх. Виріб найбільш популярний завдяки універсальності її застосування: в закритій частині можна ховати зайві речі, а у відкритій - зберігати документацію, якою постійно користуються.

Офісні шафи можна класифікувати і за формою. Найбільш поширена - прямокутна. Але також зустрічаються і П-подібні. Люди часто знімають верхній одяг відразу увійшовши в приміщення, тому логічно поставити П-подібну одежну шафа на вході. Два основних модуля розміщуються по обидва боки від дверей, а вгорі з'єднуються третім.

Рідше можна наштовхнутися на кутові шафи, які з точки зору економії простору - ідеальний варіант. Але з іншого боку, така модель стане тільки в кут, тому варіанти перестановок в офісі істотно обмежені.

Вибираючи шафу собі в офіс, перш за все, відштовхуйтесь від кількості співробітників і розмірів приміщення. Найбільш оптимальним варіантом є модульна шафа.

Категория: Практические советы | Просмотров: 808 | Добавил: admin | Теги: Класифікація, шафа, офіс | Рейтинг: 5.0/1
Всего комментариев: 0
avatar