Главная » 2019 » Липень » 21 » Планування ремонту, з чого почати? Виконати 6 головних кроків
21:51
Планування ремонту, з чого почати? Виконати 6 головних кроків

"Ремонт не можна завершити, його можна тільки призупинити!" Щоб ця "коротенька істина - носій напівправди", не перетворилася для вас у сувору реальність, вам просто потрібно до початку робіт виконати шість кроків планування свого ремонту.

Крок перший - ви повинні чітко визначити межі передбачуваної діяльності (і в ході ремонту не виходити за них). Тобто, якщо ви вирішили відремонтувати ванну і санвузол, не дозволяйте вашим завзяттю, у міру просування робіт, поширитися на коридор і далі!

Крок другий - вам необхідно розрахувати обсяг робіт і їхню приблизну вартість, включаючи вартість потрібних для ремонту матеріалів, інструменту, транспортування і т.д. При цьому бажано користуватися не власними припущеннями, а достовірною інформацією з реклами товарів і послуг, і консультаціями фахівців.

Крок третій - вам потрібно визначити, скільки грошей ви маєте в своєму розпорядженні на ремонтний період, і яку реальну суму ви можете витратити на ремонт.

Крок четвертий - тепер помножте отриману вартість ремонту на два.

Крок п'ятий - розділіть на два свої фінансові можливості.

Крок шостий - помножте на три передбачуваний час ремонту.

Якщо після всіх перерахованих вище арифметичних дій сума ваших фінансових можливостей перевищує суму витрат на ремонт, а отриманий час вкладається в наявний у вас часовий діапазон (наприклад, час перебування дружини в гостях у мами в сусідньому місті) - вас можна привітати! У вас є всі шанси зробити ремонт і закінчити його вчасно! Починайте!

Категория: Практические советы | Просмотров: 687 | Добавил: admin | Теги: Планування ремонту, з чого почати? Виконати 6 кроків | Рейтинг: 5.0/1
Всего комментариев: 0
avatar