Главная » 2015 » Вересень » 14 » Поєднання зеленого кольору в інтер'єрі
16:00
Поєднання зеленого кольору в інтер'єрі

зелений колір в інтер'єрі

Салатовий і коричневий. Поєднання таких кольорів найкраще застосовувати для маленької спальні або вітальні. Так як вони утворюють природне поєднання в природі (листя і стовбур дерева). За допомогою яскравих і світлих коричневих відтінків приміщення стає більш гармонійним і ніжним.

Салатовий і чорний. Якщо використовувати таке поєднання кольорів в інтер'єрі, то можна отримати сильний контраст похмурого і позитивного, де саме салатовий колір бере на себе життєствердну роль. Також в дане поєднання можна додати трохи срібла або золота, що дозволить вам добитися в інтер'єрі розкоші.

Зелений та білий. Досить поширений варіант оформлення приміщення в білому і зеленому кольорі. За допомогою такого рішення можна створити строгий сучасний інтер'єр, а якщо знадобиться надати йому жвавості, то додається жовтий, рожевий і блакитний колір. Також дане поєднання в інтер'єрі підкреслює благородство господарів будинку або квартири і завжди буде говорити про їхній піднесений характер.

Червоний і зелений. Також припустимо застосовувати в оформлення приміщення. Але таке колірне рішення інтер'єру необхідно використовувати вельми акуратно, тому, що є велика ймовірність появи неприємної дратівливості від довгого споглядання. Тому дані кольори варто розбавити за рахунок додавання темно-коричневого або білого кольору.

Зелений і чорний. Дизайнери досить часто застосовують саме це поєднання, адже воно сприяє створенню екзотичного і розкішного інтер'єру. Таке оформлення буде виглядати досить стильно і строго, а також дозволить зняти фізичне і психологічне напруження.

Салатовий і синій. Такий варіант є досить ергономічним завдяки тому, що він походить від свіжої зелені, усамітнення моря і неба, які чудово підходять для дитячої кімнати або кухні.

Зелений колір в інтер'єрі дитячої

Використовуючи зелений колір в дитячій кімнаті необхідно дотримуватися почуття міри, особливо це варто пам'ятати при покупці дитячих меблів а також при виборі дитячих шпалер. Зелений колір в інтер'єрі кімнати допоможе дітям позбутися повного надлишково емоційного сприйняття реальності, додасть спокійну концентрацію і зібраність, а також зніме напругу і стрес. Але тут дуже важливо підібрати правильний баланс, тобто яскраві відтінки зеленого можуть тиснути на психіку, а коли занадто тьмяні тони - будуть викликати у малюків смуток, тугу і безнадію. А ось середні відтінки весняної трави та листя гармонійно оформлять дитячу, а доповнені аксесуари допоможуть вам створити більш святкову і ошатну атмосферу.

Зелений колір в інтер'єрі спальні

За допомогою даного кольору дуже легко створити в спальні ранкову свіжу атмосферу на узліссі або лузі. Для цього чудово підійдуть холодні відтінки. Адже приглушені, неяскраві стіни сприятимуть заспокоєнню і розслабленню. Так можна використовувати темно-зелені оксамитові штори, шпалери, постільна білизна й свічники біля ліжка. Всі ці аксесуари дозволяють відмінно акумулювати енергію, відновити сили і до того ж діють на людину розслаблююче.

Звичайно, безперечно, - колір є одним з найважливіших елементів інтер'єру. Адже він відображає індивідуальні смаки господарів і задає атмосферу в будь-якій кімнаті. Але в той же час, кожен з нас має велику можливість вибрати найбільш підходящий для себе відтінок зеленого кольору і поєднання з ним будь-якого іншого кольору.

Категория: Интерьер | Просмотров: 2086 | Добавил: admin | Теги: Поєднання зеленого кольору в інтер', злений інтер'єр, зелений колір | Рейтинг: 5.0/2
Всего комментариев: 0
avatar