Главная » 2017 » Вересень » 1 » Правильно обрані меблі і збалансований інтер'єр лазні
17:31
Правильно обрані меблі і збалансований інтер'єр лазні

Без зручної та комфортної меблі ні сауни, ні власна заміська парилка, обійтися не можуть. Після прийняття банних процедур дуже хочеться приземлитися на щось надійне і витончене. Розпалене тіло найкраще уживається з деревом. Тому для оформлення інтер'єру необхідно замовляти дерев'яні меблі. Ніякий стілець з пластмаси не замінить Вам натуральних матеріалів. Крім того, використання деревини привнесе особливий шарм у внутрішнє оздоблення будь-якого заміського приміщення, додасть йому затишок і завершеність.

Ті, хто знайомий з банними процедурами не з чуток, з упевненістю скажуть, що від меблів залежить багато чого. Умиротворення духу після виходу з парної повинно бути збереженим. Збалансований інтер'єр повинен мати у своєму розпорядженні людину для подальшого відпочинку або приємній бесіді. Тим більше, якщо мова йде про власну лазню: тут компромісів просто не може бути. Стандартний набір меблів для описуваного закладу - стіл, кілька стільців або крісел, лавка.

Головне питання, яке цікавить покупця меблів - наскільки добре вони будуть справлятися зі згубним впливом вологи. Вологе середовище є невід'ємною частиною банного ритуалу, а тому таке питання цілком логічне.

  Виробники приймають низку захисних заходів, щоб меблі прослужили якомога довше. Сюди відносять просочення спеціальним складом і нанесення лаку на всій поверхні. Якщо у Ваші плани не входить агресивна перевірка меблів на міцність шляхом нестандартного використання, то вони надійно прослужать довгі роки.

Деякі власники власних парних воліють використовувати складні меблі. На початку сезону їх можна відвезти в свій заміський будинок, а восени забрати назад в місто. Слід брати до уваги, що будь-які складні меблі, в принципі, не протримаються стільки, скільки звичайні. Тут вже, як то кажуть, справа смаку.

Як варіант, можна розглядати придбання меблів, виготовлених на замовлення. Вони вигідно підкреслять ексклюзивність інтер'єру і в заміському виконанні в парній. Іноді столи, стільці або лавки роблять під замовлення через особливості внутрішнього устрою (нестача місця, наприклад).

Ідеальним доповненням для банних меблів стануть специфічні атрибути: дерев'яна вішалка, набір віників, вишиті скатертини давньоруського типу.

Категория: Практические советы | Просмотров: 922 | Добавил: admin | Теги: лазня, інтер'єр, Меблі | Рейтинг: 5.0/1
Всего комментариев: 0
avatar