Главная » 2021 » Квітень » 30 » Стиль кантрі в ландшафтному дизайні
00:01
Стиль кантрі в ландшафтному дизайні

Стиль кантрі в ландшафтному дизайні

стиль кантрі ландшафт Сільський стиль в дизайні ділянки відрізняється легкістю виконання і позитивним настроєм, через це багато людей в наш час оформляють свої ділянки саме в цьому стилі. Великим плюсом подібного саду є те, що він не вимагає кропітких робіт щодо догляду за ним. Природні кущі, грядки, квіти відмінно виглядають в кантрі садах. Однак і у такого простого у виконанні варіанта дизайну є свої нюанси.

Найкращим варіантом огорожі для кантрі саду вважається тин, адже на ньому з легкістю можна розвісити різні горщики з глини, розфарбовані в яскраві кольори. Якщо ж паркан уже побудований, а дизайн тільки планується, то, як варіант, можна закрити сучасний паркан високими чагарниками або деревами. Жива огорожа теж відноситься до сільського стилю ландшафтного дизайну. Хвіртку ж найкраще робити дерев'яну, щоб зберегти якийсь слід старовини. Допускається використання накладок з металу або дерев'яну різьбу.

Доріжки на ділянці відіграють важливу роль в стилі кантрі. Ідеальний варіант - звивисті і вузькі кам'яні доріжки зі вставками газону між камінням. Головне, щоб це виглядало так, як ніби доріжки самі собою з часом заросли травою або кульбабами. Тільки головна доріжка може бути прямою і досить широкою, при цьому на всі боки від неї краще посадити чагарники чи дерева, наприклад, вишню або черешню.

Що стосується рослин, то вибирати варто ті, які гарні в період цвітіння, і в подальшому ставали б корисними продуктами. Ідеальні варіанти таких рослин — це:

  • соняшник;
  • кабачки;
  • кавуни.

Влітку вони заполоняють сад широким листям, а восени прикрашають сад яскравими квітами своїх плодів. Город можна оформити так, як заманеться, адже він як не можна краще підходить для сільського стилю.

Ландшафтний дизайн ділянки в стилі кантрі належить прикрашати яскравими аксесуарами, які нагадують про старі села. Відмінно виглядатимуть дерев'яні колеса, бочки, глиняні фігурки. Якщо на ділянці знаходиться дерев'яний колодязь, то він також не буде зайвим в даному виді дизайну.

Прекрасно впишеться в дизайн і невеликий ставок з очеретом і лататтям, а також дерев'яні гойдалки або альтанка. Головне, щоб сам дизайн виглядав природно і по-селянськи.

стиль кантрі ландшафт

Виконання ділянки в сільському стилі можна і необхідно робити так, як ніби немає ніякого плану дій. Випадково розставлені аксесуари, криві лінії доріжок, зарослий ставок - основні ідеї даного дизайну. Єдине, на що потрібно сконцентрувати увагу - це комбінування кольорів, адже занадто велика кількість помітних тонів в дизайні може зіпсувати весь кантрі стиль.

Категория: Ландшафтный дизайн | Просмотров: 463 | Добавил: admin | Теги: ландшафтний, стиль, дизайн, кантрі | Рейтинг: 5.0/1
Всего комментариев: 0
avatar