Главная » 2019 » Липень » 25 » Сучасна душова без піддону: наскільки це практично
23:41
Сучасна душова без піддону: наскільки це практично

Сучасні душові кабіни і куточки виглядають неймовірно стильно, тому багато хто відмовляється від класичних ванн на користь даних видів сантехніки. Напевно при перегляді статей про ремонт ви захоплювалися лаконічними скляними кабінами, в яких немає піддону. Але наскільки таке рішення є практичним?

У душовій кабіні без піддону скляні стінки і дверцята встановлюються прямо на підлогу ванної кімнати. За рахунок цього вся конструкція виглядає менш громіздкою, що є оптимальним варіантом як для маленьких, так і для просторих приміщень. Щоб не розчаруватися в своєму рішенні, при монтажі душового куточка без піддону важливо дотриматися низки вимог.

Особливості монтажу

На жаль, встановити душовий куточок без піддону в уже існуючий інтер'єр досить проблематично. Це пов'язано з тим, що плитка на підлозі ванної кімнати повинна укладатися за особливою технологією з декількома захисними шарами для запобігання протіканню. Важливо також прорахувати кут нахилу підлоги і положення зливу, щоб вода не накопичувалася на поверхні. У зв'язку з великою кількістю нюансів монтажу довіряти роботу необхідно досвідченим професіоналам.

В цьому випадку душова кабіна без піддону стане прекрасним рішенням для вашої ванни і прослужить довгі роки, не доставляючи жодних проблем в експлуатації.

Категория: Практические советы | Просмотров: 838 | Добавил: admin | Теги: душова, піддон, кабіна | Рейтинг: 5.0/1
Всего комментариев: 0
avatar