Главная » 2016 » Червень » 19 » Посилення кріплення дерев'яних стелажів
13:19
Посилення кріплення дерев'яних стелажів

Посилення кріплення дерев'яних стелажів: варіанти

Своєчасний ремонт дерев'яних стелажів забезпечує стійкість конструкції, збільшує їх несучі особливості та подовжує термін експлуатації. Різновид будівельних матеріалів і кріпильних елементів дозволяє спорудити міцні стелажі, що витримують великі навантаження. Також хочемо зазначити, що в наші дні в Україні купити метизи та кріплення оптом і в роздріб можна за вигідними цінами онлайн за допомогою інтернет-магазину Dinmark, який в Мережі доступний за адресою dinmark.com.ua.

Посилення дерев'яних стелажів здійснюється декількома способами. Конструкція може бути розібрана на частини з подальшим закріпленням елементів металевими кріпленнями. При неруйнівному способі зміцнення дерев'яні конструкції можуть бути посилені пластмасовими дюбелями і металевими куточками.

Пробивне або перфороване кріплення

Пробивне або перфороване кріплення - призначене для скріплення окремих елементів меблів, конструкцій з дерева, при спорудженні навісів і стелажів. Використання метизних просічних виробів дозволяє прискорити процес монтажу об'єкта та знизити фінансові витрати.

Використання перфорованих металевих елементів знижує загальну вагу конструкції, збільшує її стійкість. Для установки кріплень не потрібно наявності спеціальних інструментів крім молотка або шуруповерта.

На споживчому ринку представлені перфоровані метизи зарубіжного та вітчизняного виробництва. Вітчизняні кріпильні пластини і куточки з різним нахилом сторін не поступаються за якістю імпортним аналогам, але їхня вартість є значно нижчою.

Посилення дерев'яних стелажів

Посилення дерев'яних стелажів здійснюється матеріалами, вибір яких залежить від технічних вимог, що пред'являються до складського обладнання. Для забезпечення міцності в конструкції можуть бути використані:

  1. перфоровані куточки;
  2. куточки посилені та монтажні;
  3. траверси;
  4. також інші види сполучних елементів для виробів з деревини, металу або пластичної маси.

Перфороване кріплення володіє високими характеристиками міцності, завдяки яким знайшло застосування в будівельній сфері і меблевому виробництві. Для його виробництва застосовується оцинкована сталь холодної прокатки.

Просічні отвори металевих елементів розташовані в місцях, які рівномірно розподіляють навантаження і не дають тріщин в дерев'яному брусі або дошці. При установці кріплення не потребують урізання, для посилення несучої здатності конструкції металеві вироби закріплюються шурупами або йоржевими цвяхами.

Посилення кріплення дерев'яних стелажів з об'єктами з цегли, металу або залізобетону здійснюється регульованими перфорованими кріпильними куточками різних розмірів.

В процесі зрощування дерев'яних елементів застосовуються металеві перфоровані пластини, що підрозділяються на: прямі, такі, що ковзають, скошені, кутові.

Категория: О материалах | Просмотров: 1731 | Добавил: admin | Теги: люстры Murano Due, светильники, Murano Due | Рейтинг: 5.0/2
Всего комментариев: 0
avatar