Главная » 2017 » Вересень » 4 » Світильник. Поради: як вибрати освітлення
14:02
Світильник. Поради: як вибрати освітлення

Якщо правильно підібране освітлення в приміщенні, то відчувається комфорт, затишок і приємна атмосфера. Підбирати кількість і тип штучного освітлення рекомендується до початку ремонту. Перш за все, треба враховувати, яке освітлення повинно бути в кухні, вітальні, спальнях, передпокої і у ванній кімнаті.

Почнемо з кухні. Дане місце повинно бути освітлене найкраще, необхідно використовувати лампочки з більш високою яскравістю. Тут рекомендується застосувати точкове освітлення, так, щоб світло падало на робочу поверхню, але і не сліпило.

У ванній кімнаті добре виглядає стельове настінне освітлення. Але світильники тут повинні відповідати нормам захисту від вологості і попадання води.

Ретельно варто підбирати світильники у вітальні, так як це сама центральна зона в будинку або квартирі. Тут можна використовувати стельове, настінне і підлогове освітлення. Стелю можна зробити самою яскравою, на стінах використовувати світло трохи приглушене. Освітлення повинне відповідати інтер'єру, тут слід враховувати колір шпалер, наявність картин і фотографій. Цікаві об'єкти можна додатково підсвітити.

Для спальні варто вибирати більш спокійне освітлення. Можна використовувати стельове настільне освітлення.

У дитячій кімнаті освітлення повинно бути підібрано так, що в кімнаті не було темно і не дуже яскраво. У такій кімнаті рекомендується використовувати рівномірно розсіяне світло. Можна додатково освітити ігрову зону і трохи приглушене світло зробити біля ліжка.

У передпокої рекомендується використовувати світильники з датчиками руху. Також непогано виглядають настінні світильники і підсвічування додаткових предметів інтер'єру, наприклад дзеркал.

Функції застосування світильників можуть бути різними, тому перш, ніж ухвалювати рішення про висвітлення, необхідно грамотно продумати всі тонкощі планування будинку або квартири і їхнього інтер'єру. Адже освітлення повинно гармонійно вписуватися в загальний дизайн!

Категория: Загородный дом | Просмотров: 1128 | Добавил: admin | Теги: освітлення, світильник | Рейтинг: 5.0/1
Всего комментариев: 0
avatar