Главная » 2017 » Листопад » 30 » Установка охоронних систем: що варто знати
16:38
Установка охоронних систем: що варто знати

Установка охоронних систем Відчувати себе в безпеці - одна з найважливіших потреб людини. Сучасні електронні системи дозволяють перетворити власне житло в фортецю, недоступну для сторонніх. Рівень оснащення захисної системи будинку або квартири залежить від побажань власника.

Найбільш популярними її компонентами вважаються:

  1. охоронна сигналізація;
  2. відеоспостереження;
  3. система контролю доступу;
  4. елементи "розумного будинку".

Охоронна сигналізація

Системи сигналізації можуть бути автономними і пультових. У першому випадку реакцією на несанкціоноване проникнення буде світлова та звукова сигналізація. Така система ефективна в людних місцях і покликана відлякати зловмисників. Більш популярні системи, в яких сигнал від датчиків надходить на охоронний пульт. При цьому на місце виїжджає група оперативного реагування. До речі, ми радимо монтаж охоронної сигналізації замовляти тільки у професіоналів.

Відеоспостереження

Організація системи відеоспостереження в комерційних і житлових приміщеннях має дві основні мети:

  1. фіксування події і збереження запису;
  2. застереження потенційних зловмисників.

Сигнал від камер може передаватися на пульт управління і безпосередньо на електронні пристрої власника приміщення.

Система доступу

Установка охоронних систем Виборча пропускна система дозволяє обмежити коло осіб, які мають доступ в приміщення. При цьому використовуються різні методи ідентифікації (в тому числі магнітні ключі). Системи доступу в залежності від технічного оснащення можуть вести облік, зберігаючи інформацію протягом певного часу, а також повідомляти про спроби несанкціонованого проникнення.

Віддалене управління

Електроприлади та системи комунікацій можуть бути оснащені датчиками і виконавчими блоками, управління якими виконується віддалено з комп'ютера або смартфона власника приміщення. Існує окрема категорія датчиків, що відповідають за безпеку: датчик руху, який реагує на пересування людини або предметів в межах приміщення, що охороняється; датчик злому, який попереджає про відкриття дверей, вікон, ролетів або жалюзі.

Для забезпечення почуття безпеки охоронні компанії пропонують додаткові послуги для своїх клієнтів. До їхнього переліку входить обладнання приміщення тривожною кнопкою, а також смс-сповіщення про включення-вимикання і спрацювання сигналізації.

Категория: Практические советы | Просмотров: 969 | Добавил: admin | Теги: монтаж, Охоронна сигналізація | Рейтинг: 5.0/2
Всего комментариев: 0
avatar