Главная » 2015 » Вересень » 2 » Вибираємо настінну плитку для ванної
12:54
Вибираємо настінну плитку для ванної

настінна плитка для ванної На сучасному ринку настінна плитка для ванної представлена в широкому асортименті. Це дозволяє вибрати той варіант, який буде повністю відповідати вимогам покупця.

Як вибрати настінну плитку?

Настінна плитка для ванної - це перше, що бачить людина, коли заходить в неї. Ось чому враження про дане приміщення часто залежить від зовнішнього вигляду. Керамічна плитка для ванної дає просто величезний простір для дизайнерської фантазії. Завдяки цьому матеріалу можна з легкістю створити абсолютно неповторний стиль. Завдяки поєднанню самих різних відтінків кольору, фактур плитки і із застосуванням різних декоруючих елементів можна отримати незвичайний ефект.

Переваги настінної плитки

Іншими словами, плитка настінна для ванної хороша саме тим, що її асортимент майже не обмежується у кольорах, формах і фактурах. За допомогою такої плитки можна з легкістю імітувати натуральні матеріали і всілякі поверхні, наприклад, камінь, дерево, луску та інше. Однак найбільш широко поширені в даний час традиційні варіанти. Це - мармурова або гранітна плитка.

Проте при виборі даної продукції слід враховувати деякі особливості. Перш за все - практичність. Оздоблювальний матеріал повинен володіти довгим терміном служби, мати водовідштовхувальні властивості, бути стійким до впливу хімічних складів. Крім того, продукцію потрібно купувати з однієї партії для дотримання одного і того ж тону покриття.

Важливо вибрати відповідний колір настінної плитки, оскільки це створить загальний настрій. Можна підібрати за своїм смаком або звернутися до послуг дизайнерів. Проте слід враховувати, що для ванної невеликих розмірів не варто підбирати вироби темних тонів, так як приміщення від цього буде виглядати вузьким. Крім того, необхідно враховувати колір підлогового покриття, щоб загальний дизайн виглядав органічно. Також варто пам'ятати, що при різному освітленні плитка може міняти відтінок. Іноді деякі покупці навіть просять зразки матеріалу додому, щоб розглянути їх трохи краще.

При відсутності достатньої кількості коштів рекомендується зупинитися на довговічної продукції. Іншими словами, не варто слідувати постійно мінливих модним тенденціям, краще купувати класичні варіанти, оскільки вони завжди залишаються актуальними.

Варто прислухатися до порад психологічного характеру, адже ванна кімната призначається для відпочинку і розслаблення. Цьому добре сприяють пастельні тони. Матеріал бажано підбирати середніх розмірів. Найбільш оптимальними розмірами в даному випадку є 20 на 30 см (можна 20 на 25 см). Занадто велика плитка здатна візуально зменшити приміщення. Дуже маленькі вироби досить довго укладати, при цьому таку укладку важко назвати ідеальною. Крім того, через велику кількість швів між плитками стіна більше схильна до корозії.

Можна також використовувати в оформленні додаткові до плитки елементи, наприклад, мозаїчні вставки. Це особливо цікаво виглядає на однотонному плитковому покритті. Класичним декором є панно, яке складається з декількох елементів, що формують цікавий візерунок. Ті, кого цікавить не просто естетична сторона, але також функціональна, можуть звернути увагу на застосування спеціальних барельєфів з гачками для білизни.

Таким чином, можна підсумувати: настінна плитка для ванної - це універсальне рішення в оформленні кімнати, здатне створити самі різні варіанти.

Категория: О материалах | Просмотров: 1470 | Добавил: admin | Теги: настінна плитка, плитка для ванної, Вибираємо настінну плитку для ванно, настінна плитка для ванної | Рейтинг: 5.0/2
Всего комментариев: 0
avatar