Главная » 2017 » Вересень » 4 » Вісім причин використовувати фотошпалери
15:58
Вісім причин використовувати фотошпалери

Спектр застосування фотошпалер в інтер'єрі зараз широкий як ніколи. Фотошпалерами можна зонувати приміщення, замаскувати вади стін або просто візуально змінити кімнату, граючи з просторовим сприйняттям. Для використання фотошпалер є багато причин, але про деякі з них ви могли і не замислюватися.

Фотошпалери допоможуть в додаванні кімнаті свого характеру. Стилізація інтер'єру в приміщенні в переважній більшості здійснюється за допомогою меблів або інших предметів інтер'єру. Однак, варто зауважити, що правильно вибрані фотошпалери можуть впоратися з цим завданням нітрохи не гірше, а в окремих випадках - навіть краще.

Фотошпалери можуть змінити нитку просторового сприйняття для кімнати. Правильно підібрані фотошпалери змінюють просторове сприйняття кімнати. Вони можуть як візуально збільшити, так і при необхідності візуально зменшити її. Але крім того, фотошпалери можуть створити ілюзію занурення в інший простір. Секрет в тому, щоб наклеювати шпалери не звичним чином, а так, щоб краї принта виходили за межі однієї стіни і заходили на сусідні, а може навіть на стелю. Таким чином, зображення буде сприйматися з набагато більшим реалізмом.

Фотошпалери перетворюють сірі й нудні приміщення в яскраві і соковиті. У певних інтер'єрах, наприклад, мінімалістично або хайтеково, часом відчувається гостра нестача кольору. Зараз все популярнішими стають рішення, в яких монохромні кольори однієї частини кімнати відтіняють яскраві і насичені кольори іншої частини.

Нерідко при виборі звичайних шпалер, покупці допускають помилки, і в результаті цього, стіни починають виглядати розрізнено. В такому випадку, додати гармонії кімнаті допоможуть правильні фотошпалери. При виборі фотошпалер потрібно буде звернути увагу, щоб малюнки на них повторювали контури як одних шпалер, так і інших.

Подібний підхід можна застосувати і до шпалер різного кольору. Наприклад, якщо одна частина кімнати обклеєна в зелених тонах, а інша в жовтих, то між ними ідеально впишуться фотошпалери з квітами, що об'єднують як зелені стебла, так і жовті пелюстки.

Категория: Интерьер | Просмотров: 1192 | Добавил: admin | Теги: фотошпалери | Рейтинг: 5.0/2
Всего комментариев: 0
avatar