Главная » 2017 » Вересень » 2 » Вовняні килими в інтер'єрах - стиль і краса
09:33
Вовняні килими в інтер'єрах - стиль і краса

Вовна, з безлічі матеріалів, які застосовуються при виробництві килимів, є найбільш затребуваною. На основі вовни виробляють, наприклад, перські килими ручної роботи. Тут застосовується в основному натуральна овеча вовна. Крім того, іноді застосовується вовна кіз, а також лам. Досить міцними і теплими є килими на основі вовни верблюдів.

Особлива цінність вовняних килимів в інтер'єрах будь-якого призначення полягає в їхньому високому рівні якості, а також естетичних характеристиках. Як правило, це етнічні килими, виконані в простому дизайні. Найбільш часто тут застосовуються прості геометричні фігури або орнамент, який нагадує елементи рослинного світу. Поверхня таких килимів володіє блиском, спокійними тонами, а також досить приємні на дотик.

У ручному виконані вовняні килими є досить практичними, володіючи широким спектром переваг. Це дуже довговічні вироби, стійкі до всілякого роду зовнішніх впливів і зносу, що дозволяє їх сміливо застосовувати для прикраси інтер'єрів. Вовняні килими в інтер'єрах відмінно піддаються сухому чищенню, не втрачаючи зовнішніх властивостей навіть в умовах відносно вологих приміщень.

Килими на основі натуральної вовни в інтер'єрах в разі правильного догляду протягом тривалого періоду часу не втрачають первозданний зовнішній вигляд і не вбирають запахів. Придбати справжній килим на основі вовни просто необхідно для кімнати з прохолодною підлогою для заощадження тепла і підвищення комфорту.

Досить вигідно застосовувати килими на основі натуральної вовни в приміщеннях нежитлового призначення. Килим з вовни відмінно підійде для робочого кабінету і для офісу. Не рідкість - зустріти натуральні вовняні килими, які застосовуються в якості покриття для підлоги в прийомних приміщеннях адміністративних і комерційних будівель, а також у фойє готелів. У сучасному інтер'єрі будь-якого стилю килим на основі натуральної вовни буде символом успіху і респектабельності.

Категория: Интерьер | Просмотров: 1063 | Добавил: admin | Теги: вовняні килими, інтер'єр | Рейтинг: 5.0/2
Всего комментариев: 0
avatar