Главная » 2022 » Листопад » 1 » Встановлення пластикових вікон узимку: чи є резон
00:11
Встановлення пластикових вікон узимку: чи є резон

пластикове вікно зима Коли краще встановлювати пластикові вікна – взимку чи влітку? Це питання хвилює багатьох замовників, оскільки думки в даному питанні суттєво відрізняються. Одні стверджують, що літо – це найкращий період для монтажу ПВХ. Інші доводять, що міняти вікна взимку набагато вигідніше.

Багатьом, установка в теплий час здається зручнішою, оскільки квартира під час ремонту не промерзне, можна взяти відпустку, відмовившись від відпочинку, та зайнятися облаштуванням житла до зими. Ми дотримуємося іншої думки і постараємося навести незаперечні аргументи на користь встановлення пластикових вікон взимку.

Припустимо, у вас є побоювання, що зимовий монтаж дасть вам після встановлення холодну промерзлу квартиру. Відразу говоримо, що зовсім не варто цього боятися, тому що для вставки конструкції у відкритий отвір буде потрібно максимум півгодини, і за цей час квартира не зможе вистигнути.

Деякі думають, що влітку монтаж буде якіснішим, але навряд чи професіоналізм фахівців компанії залежатиме від пори року. До того ж зимова піна для монтажу дає найкраще зчеплення.

Багато хто взагалі не враховує психологічний фактор, адже почуття відчуття радості і комфорту буде яскравішим і відчутнішим саме взимку, а не влітку. Пластикові вікна відчинять вам весь свій потенціал.

Тепер подивимося на матеріальні вигоди - це знижки та привабливі пропозиції в компаніях, відразу видно переваги нових вікон, тому що ви відразу ж відчуваєте, що у вашій квартирі зникли протяги, а отже, і обігрів не працює на вулицю, заощаджуючи ваші гроші.

Всім добре відомо, що влітку завжди терміни виконання замовлень набагато більші, ніж узимку. Це залежить від кількості замовників, які наївно вважають, що літня установка краща. Навіщо чекати, коли взимку може бути все набагато швидше та дешевше.

пластикове вікно зима

На захист монтажу пластикових вікон взимку є ще один вагомий аргумент, який відомий тільки професіоналам. Взимку краще видно всі дефекти віконних отворів, можливо, у вашому випадку будуть потрібні додаткові ущільнення та ізоляція, якість монтажу відразу ж піддається перевірці – тут вас уже не обдурять.

Компанії займаються встановленням пластикових вікон у будь-яку пору року. Тому ми вас запевняємо, що у суперечці зима чи літо, переможцем найчастіше залишається перший варіант. Керівники великих компаній давно прорахували вигоду від зимових замовлень, тому найчастіше планують ремонтні роботи в офісах саме на цей період. А ви що гірші!

Категория: Практические советы | Просмотров: 234 | Добавил: admin | Теги: вікно, пластикове, зима, встановлення | Рейтинг: 5.0/1
Всего комментариев: 0
avatar