Главная » 2018 » Липень » 28 » Значення Інтернету в житті людини: поради
12:49
Значення Інтернету в житті людини: поради

Сучасне суспільство не може існувати без інформаційних технологій. Способи та засоби зв'язку тісно співіснують поруч з людиною у всіх сферах її життєдіяльності. До речі, якщо ви тільки шукаєте собі надійного провайдера, який би міг забезпечити вас якісним інтернет-з'єднанням зі світом, тоді радимо звернути увагу на компанію Lanet. Детальніше про цього провайдера та послуги, які він надає, ви можете дізнатися онлайн, відвідавши сайт компанії lanet.ua.

За допомогою Інтернету, будь-яку інформацію користувач може отримати легким натисканням одного пальця, досить необхідних навичок володіння комп'ютером, мобільним телефоном і так далі. Раніше отримати будь-яку інформацію можна було тільки за допомогою прямого спілкування, із засобів масової інформації, тепер кожен з нас може дізнатися новини, поспілкуватися з друзями і отримати потрібну інформацію сидячи на дивані. Все це стало можливо з появою Інтернету. Він об'єднав користувачів різних соціальних верств, національностей і віку.

Важко уявити, що в 1992 році Інтернетом користувалися лише близько ста осіб, а зараз їхня кількість досягла майже половини населення планети. Тепер Інтернет - це частина повсякденного життя людини, світової культури, він має свої догми, закони і правила, захищені на рівні держави. Не можна не враховувати роль Інтернету в сучасній науці. Для сучасної людини Інтернет - не тільки розвага, але й:

1. джерело отримання інформації;
2. пошуку роботи;
3. спілкування один з одним.

Що таке Інтернет? Звичайно йому, як будь-якому предмету, є наукове пояснення - це збори безлічі комп'ютерних мереж у всьому світі, що з'єднують між собою мільйони обчислювальних машин. Вважається, що творцем Інтернету була мережа ARPAnet, заснована в шістдесяті роки минулого століття указом Міністра оборони Сполучених Штатів Америки. В подальшому мережею почали активно користуватися і інші компанії. Величезна кількість мереж, створених за зразком один одному, з'єднавшись, утворили єдину інформаційну мережу, ім'я якої - Інтернет.

Категория: Практические советы | Просмотров: 1487 | Добавил: admin | Теги: Провайдер | Рейтинг: 5.0/1
Всего комментариев: 0
avatar