Главная » 2018 » Лютий » 28 » Більше не є заступником голови Дніпра Єпіфанцева
17:22
Більше не є заступником голови Дніпра Єпіфанцева

Згідно з розпорядженням міського голови Дніпра Бориса Філатова № 1-28/2-РК від 28 лютого 2018 року Світлану Єпіфанцеву звільнено за угодою сторін. Причиною цього стали провокаційні висловлювання чиновниці щодо статусу державної мови в Україні та порушення етики держслужбовця.

За словами мера, він вдячний колишній заступниці за допомогу у створенні коаліції в міськраді. Однак сварки та нескінченне з’ясування стосунків з іншими працівниками виконкому поклали край його терпінню. Останньою краплею стала необґрунтована критика державної мовної політики.

- Таким, як Єпіфанцева, котрі відчули себе недоторканними, невтямки, що публічне розмірковування чиновника про статус державної мови як мінімум сварить між собою мешканців територіальної громади, а як максимум – порушує крихку стабільність у країні. Тому мої підлеглі (будь-хто) не роздумуватимуть привселюдно про мовну політику, про те, який у Києві поганий уряд, а також не даватимуть оцінок керівникам держави, – написав Борис Філатов на своїй сторінці у соціальній мережі Facebook.

Нагадаємо, у міськраді Дніпра Світлана Єпіфанцева почала працювати трохи більше двох років тому.

Категория: Новини Дніпра та області | Просмотров: 1786 | Добавил: admin | Теги: Дніпро | Рейтинг: 5.0/1
Всего комментариев: 0
avatar