Главная » 2022 » Жовтень » 9 » Дерев'яні вікна нового покоління: різновиди
19:33
Дерев'яні вікна нового покоління: різновиди

дерев'яне вікно Незважаючи на те, що нинішні тенденції диктують використання сучасних матеріалів для виготовлення вікон, і на зміну дерев'яним вікнам прийшли недорогі пластикові, інтерес до натуральних матеріалів став проявлятися ще більше.

Зрозуміло, що дозволити собі встановити дерев'яні вікна може не кожен, лише заможні люди. Однак якщо існує попит, то є пропозиція. На сьогоднішній день величезну популярність набули дерев'яні вікна, які виготовляються за новими технологіями.

Вони мають прекрасні звукопоглинаючі та теплоізоляційні властивості. Дерев'яні вікна можна умовно поділити на три основні види. Це традиційні вікна, які досі застосовуються під час масового будівництва.

Вікна з євробрусу, що виготовляються за фінською технологією. І вікна, які виготовляються з того ж бруса тільки вже за італійською та німецькою технологіями.

У традиційних вікнах використовується подвійне чи моноскло. Склопакети у цих вікнах не використовуються. Фурнітура та фарби вітчизняного виробництва. Вікна, що виготовляються за фінською технологією, дорогі за вартістю, але мають чудові характеристики.

Вони чудово зберігають тепло, і у них гарна шумоізоляція. Виготовляють їх із двошарового бруса найвищої якості, виготовленого з лісу, який проходить усі необхідні етапи переробки. А при фарбуванні використовуються алкідні емалі та різні лаки, що відповідають породам дерева.

При склінні вікон використовується двокамерний пакет, наповнений:

  • повітрям;
  • криптоном;
  • або аргоном.

Фурнітура використовується імпортна. Фрамуги фінських вікон в одній площині провітрювання можна проводити за допомогою фрамуги або кватирки.

дерев'яне вікно

Властивості шумо- та теплоізоляції вікон, виготовлених за європейською технологією гірше, ніж у фінських вікон, але краще, ніж у пластикових. Зазвичай ці вікна виробляються в Україні. Виготовляють їх із твердих порід, використовуючи брус тришаровий.

Вони не деформуються, також проходять необхідну обробку при виготовленні. Для фарбування використовуються переважно німецькі акрилові фарби, які чудово захищають вікна від різних атмосферних явищ.

Головною відмінністю таких вікон є відсутність у них кватирок. Фурнітура застосовується різна, яка може дозволити відкривати вікна у різних площинах. Крім того в таких вікнах є дуже якісний ущільнювач, в основному німецький.

Категория: Поради та лайфхаки | Просмотров: 151 | Добавил: admin | Теги: вікно, дерев'яне | Рейтинг: 5.0/1
Всего комментариев: 0
avatar