Главная » 2019 » Липень » 28 » Дні України відбудуться у Нідерландах наприкінці серпня
22:24
Дні України відбудуться у Нідерландах наприкінці серпня

У Нідерландах 31 серпня та 1 вересня пройдуть Дні України, зокрема заплановані музична програма, майстер-класи та презентації. Про це повідомив посол України в Нідерландах Всеволод Ченцов.

"Цього року ми вирішили відзначити День незалежності України в такий нестандартний спосіб. Дні України в Нідерландах — це останній вікенд цього літа. У національному парку De Hoge Veluwe, де знаходиться відомий музей сучасного мистецтва — Kröller-Müller, ми хочемо представити Україну з усіх сторін. Показати наше мистецтво, показати нашу культуру", — сказав він.

Дипломат розповів, що в межах заходу виступатимуть хор імені Лисенка, Візантійський хор, вокальний ансамбль "Червоні коралі". Гості зможуть дізнатися про українське кіно, кухню, танці, навчитися плетінню вінків, різьбленню по дереву.

"Будуть і майстер-класи, будуть презентації і туристичного потенціалу, і промислового. Будуть люди, які професійно займаються ремеслами — вишиванка, виготовлення букетів, вінків, Петриківський розпис», — додав Ченцов.

Категория: Новини світу | Просмотров: 547 | Добавил: admin | Теги: Нідерланди, дні. Україна, серпень | Рейтинг: 5.0/1
Всего комментариев: 0
avatar