Главная » 2015 » Квітень » 1 » Енергозбереженню дніпрян навчать фіни
10:22
Енергозбереженню дніпрян навчать фіни

Фінська делегація під час візиту до Дніпропетровщини обговорила з представниками обласної влади питання співробітництва у різних сферах. Зокрема, фінські бізнесмени запропонували до реалізації в області низку бізнес-проектів у сфері енергозбереження, хімічної промисловості, доставки, медицини та ін.

Про це стало відомо під час офіційної зустрічі фінської делегації на чолі з Послом Фінляндії Арією Макконен та радника голови облдержадміністрації Бориса Трейгермана.

Голова фінської бізнес-делегації Віктор Пушкарьов додав, що в бізнес-делегації, яка приїхала до Дніпропетровщини, є представники різних індустрій та різних секторів економіки. Кожен з них готовий запропонувати обласній владі та регіону нові бізнес-проекти.

«Ми розуміємо що зараз на часі питання оборони, вирішення військових завдань. Проте ми розуміємо, що якщо ми зараз не починаємо, не пропонуємо нових проектів, то ми втрачаємо щось у майбутньому. Тому фінський бізнес сьогодні на Дніпропетровщині. Ми знаємо, що останній рік був роком змін для вас. Ділові кола з Дніпропетровська розповідають, що тиск на бізнес в регіоні зменшився, зменшилася кількість контролюючих перевірок і в будинку ОДА запанував діловий підхід. Сподіваємося , що такий підхід збережеться й у майбутньому», - наголосив Віктор Пушкарьов.

Зокрема, представники делегації виразили готовність реалізувати на Дніпропетровщині проект з розповсюдження енергозберігаючих технологій. Так вони можуть запропонувати модернізацію вже існуючих котельних на роботу на двох видах палива (звичайному та екологічному), або ж збудувати нові котельні, які будуть працювати лише на екологічному пальному (палетах, дерев'яних відходах та ін.).

Також ця фінська компанія може запропонувати кредитування на європейських умовах.

Також фінські бізнесмени готові розширити на Дніпропетровщині бізнес у сфері доставки, медичного забезпечення та ін.

Категория: Новини Дніпра та області | Просмотров: 1192 | Добавил: admin | Теги: Енергозбереження в Дніпропетровську, Енергозбереження в Дніпрі, Енергозбереження | Рейтинг: 5.0/1
Всего комментариев: 0
avatar