Главная » 2016 » Вересень » 8 » Фестиваль "Juwenalia" відбудеться в Дніпрі
16:12
Фестиваль "Juwenalia" відбудеться в Дніпрі

22-24 вересня відбудеться масштабний студентський фестиваль "Juwenalia". Про це повідомляє Дніпроград з місця подій.

"Нещодавно представники студради Національного гірничого університету їздили до Польщі і потрапили на веселе, цікаве і яскраве свято Ювеналія. Воно надихнуло студентів зробити щось подібне і в Дніпрі", – сказала організатор заходу Дар’я Орлова.

Відкриття фестивалю відбудеться о 10.00 в четвер, 22 вересня. На студентів чекають майстер-класи, конкурс "Фотосушка", подарунки від спонсорів, також усі бажаючі матимуть змогу сфотографуватися біля банеру проекту. А вже ввечері молодь запрошують до нічного клубу "Moulin Rouge".

У п’ятницю, 23 вересня, ректор НГУ поснідає разом із найкращими першокурсниками та випускниками навчального закладу. Потім близько 100 студентів із кричалками, піснями і конкурсами пройдуть парадною ходою від гірничого університету через парк Шевченка до оглядового майданчика. А на 18.00 заплановано конкурс-караоке.

"24 вересня студенти вирушать у подорож на турбазу "Гірняк", - розповіла організатор фестивалю Ангеліна Єлкіна. – Ми влаштуємо пікнік, майстер-класи та поспіваємо біля багаття".

День студента всюди святкують по-різному , але в будь-якому випадку це гучний захід. Учасники фестивалю Ювеналія отримають заряд неймовірної енергії та багато позитивних емоцій.

Категория: Новини Дніпра та області | Просмотров: 22485 | Добавил: abel | Теги: Дніпро, juwenalia, фестиваль | Рейтинг: 5.0/1
Всего комментариев: 0
avatar