Главная » 2019 » Січень » 11 » Як боротися із махінаціями газовиків порадили дніпрянам
09:24
Як боротися із махінаціями газовиків порадили дніпрянам

Місцевий активіст Олександр Дзюба дав пораду як боротися дніпрянам із махінаціями з боку Дніпрогазу і Дніпрогаззбуту при нарахуваннях за витрачений природний газ. Про це він повідоми на сторінці в Facebook, передає Дніпроград.

Олександр Дзюба виявив, що минулого місяця йому в платіжці нарахували більшу суму спожитого газу ніж мали б нарахувати.

"Я виявив, що на сайті 104.ua за підсумком обробки поданих мною показань за спожитий мною природний газ в листопаді місяці 2018 року мені побутовому споживачу було піднято нарахування у платіжці на 3 відсотка від суми до сплати по лічильнику природного газу, а у графі споживання газу за місяць листопад 2018 вказаний об’єм спожитого газу на 3 відсотка більший ніж фактичний по лічильнику природного газу", - розповів активіст.

Тому він написав скаргу в Національну комісію, яка здійснює державне регулювання у сферах енергетики і комунальних послуг (НКРЕКП) з вимогою провести перевірку викладеної інформації та в разі виявлення порушень - передати справу до правоохоронних органів. Зразком скарги Олександр Дзюба поділився у соцмережі. Також аби відправити електронний лист необхідно зареєструватися на сайті Урядового контактного центру.

Нагадаємо, жодне з підприємств, які мають відношення до нафтогазової галузі, не надало відповіді, хто продає газ на Дніпропетровщині.

Автор: Дарина ТВАРА

Категория: Новини Дніпра та області | Просмотров: 625 | Добавил: admin | Теги: Газовик, порада, Дніпро, боротьба, махінація | Рейтинг: 5.0/1
Всего комментариев: 0
avatar