Главная » 2022 » Серпень » 4 » Кімната для різностатевих дітей: як облаштувати дизайн дитячої
10:56
Кімната для різностатевих дітей: як облаштувати дизайн дитячої

дитяча дизайн Дівчатка, а особливо якщо вони різного віку, часом не терплять жодного сусідства, навіть якщо йдеться про рідних брата чи сестру. Найкращим вирішенням багатовікового конфлікту може стати чітке розмежування території кімнати ширмою, парканом або умовною тематичною лінією.

Робоча зона і зона відпочинку може бути спільною, проте, спальні місця можуть розташовуватися по ярусах, тобто - вертикально. Це дозволить збільшити площу кімнати в рази і дозволить дітям розважатися лазінням та іграми. Вибір меблів для різностатевих дітей найкраще робити на користь майбутнього користування ще років на п'ять уперед, тому що діти ростуть дуже швидко і в майбутньому не буде жодних проблем у їхніх взаєминах.

Обстановка в кімнаті повинна бути максимально позитивною, сприяти сну та відпочинку, не впливати агресивно на психіку дитини, що формується. Тематична стилістика може бути обрана в одному напрямку, а може поєднувати у собі переваги брата та сестри одночасно. Найважливіше - це зробити лаконічні переходи від одного напрямку до іншого. Стіни в різних зонах можна оформити різними шпалерами і це не буде несамовитістю. Також можна вмонтувати два різні світильники, що дозволить не заважати один одному у вечірній час доби. А взагалі, кімната має не розмежовувати інтереси, а максимально поєднувати дітлахів, адже вони — одна родина.

Кімната різностатевих дітей має бути красивою та вишуканою, поєднувати в собі ті предмети інтер'єру, які дозволятимуть розширити вільний простір та уникнути постійного безладу. Адже йдеться про двох дітей, а тому іграшок майже вдвічі більше. Інтер'єр такої кімнати найбільше залежатиме:

  • від різниці у віці дітей;
  • від виховання в сім'ї;
  • від спільних інтересів;
  • від зацікавленості батьків у поєднанні з дитячими захопленнями.

Такий підхід буде дуже зручним навіть для самих мам та тат.

дитяча дизайн

Важливим аспектом стане розміщення на стіні дитячих фотографій, обов'язково позитивного характеру, зображення улюблених героїв, фотографій батьків та спільного відпочинку. Інтер'єр не варто заставляти максимально, буде достатньою обійтися оформленням в стилі мінімалізму.

Меблі краще використовувати з натуральних матеріалів, не вибагливі у догляді. Шпалери повинні добре митися та зберігати первозданний малюнок. При можливості краще покрити стіни декоративною фарбою, щоб було зручно зберігати їх чистими. Дитяча кімната для дітей має бути оплотом миру, сімейного благополуччя, взаємної довіри та любові.

Категория: Поради та лайфхаки | Просмотров: 182 | Добавил: admin | Теги: дизайн, діти, Дитяча, Кімната | Рейтинг: 5.0/1
Всего комментариев: 0
avatar