Главная » 2021 » Серпень » 22 » Композитні басейни: рішення та особливості
13:08
Композитні басейни: рішення та особливості

Композитні басейни: рішення та особливості

композитний басейн дача Мати власний басейн на ділянці — це чудова можливість влаштовувати відпочинок у води з сім'єю і друзями, продовжити літні дні й займатися плаванням, яке зміцнює здоров'я і допомагає підтримувати фігуру. Однак встановлення композитних басейнів вимагає особливого підходу і врахування деяких особливостей. Про це ми розповідаємо далі.

Етап будівництва композитних басейнів

Єдиний мінус, з яким Ви можете зіткнутися на даному етапі, — це відсутність виготовлення по особистому кресленням. Чаші з композитних матеріалів — це цілісні конструкції, які виготовляються безпосередньо на виробництві з урахуванням технологій бренду і не допускають змін в габаритах. Однак існує безліч форм цілісних чаш і габаритів, з яких замовник точно знайде те, що йому сподобається.

Транспортування басейнів

Підняти поодинці басейн зі скловолокна неможливо, тому для монтажу і транспортування зазвичай використовують спеціальну техніку. Вивчіть маршрут доставки до місця установки. Представники компанії, в якій ви купуєте басейн, повинні зробити розрахунок проїзду і повороту стріли автокрана. Зазвичай доставка здійснюється автомобілем або водним видом транспорту. Іноді необхідно залучити авіацію.

Установка басейнів

Для установки басейну з композитних матеріалів необхідний котлован. Технічні характеристики повинен задати виробник, враховуючи глибину, зміцнення стін, товщину шару подушки з щебеню і піску. Установка композитного басейну для дачі зазвичай здійснюється за один день. Звичайно, інша справа облагородження прилеглої ділянки: це може бути терасна дошка, керамічна плитка або галька — все на розсуд замовника. Зазвичай відступ робиться в 1 метр по всьому периметру.

Додаткове обладнання до басейнів

Звичайно, не можна забувати про те, що одним з обов'язкових пунктів є підведення водопостачання, стоку та електрики. Також встановлюється накриття й аксесуари для басейну. Павільйон і нагрівач — це доступ до купання в будь-який сезон року. Відразу після запуску можна побачити вади у вигляді перекосу чаші через усадки ґрунту й усунути їх. Однак, довіряючи професіоналам, можете бути впевнені, що такого не станеться, басейн буде встановлений правильно, грамотно і якісно.

композитний басейн дача

Купити композитний басейн в Україні

Очевидно, що дане питання вимагає допомоги професіоналів. У штаті компанії Favorit працюють висококваліфіковані фахівці, які здійснюють будівництво та установку композитних басейнів за всіма стандартами. Також ми реалізуємо доставку й установку по всій території України. Ціни на композитні басейни залежать від габаритів, типу чаші та індивідуальних переваг. Власне виробництво в Україні за французькими технологіями дозволяє нам вже понад 10 років радувати замовників високою якістю, довговічністю і міцністю басейнів. Favorit — ми підберемо для Вас найкращий варіант басейну!

Категория: Поради та лайфхаки | Просмотров: 360 | Добавил: admin | Теги: композитний, басейн, дача | Рейтинг: 5.0/1
Всего комментариев: 0
avatar