Главная » 2022 » Травень » 12 » Кондиціонер для дому та офісу: основи вибору
17:50
Кондиціонер для дому та офісу: основи вибору

кондиціонер Тип кондиціонера визначається конструкцією внутрішніх блоків. Кондиціонери для дому та офісу – це найкращий вибір, якщо говорити про кліматичну зону України. Купити кондиціонери Львів може вигідно онлайн за допомогою спеціалізованих сайтів. Так, наприклад, широкий вибір продукції за добрими цінами представлений в інтернет-магазині teplo-holod.co.ua. Проте, можливо, у вас виникне питання — як же обрати необхідну модель кондиціонера в залежності від потреб? Відповідь на це запитання ми спробуємо знайти в нашій сьогоднішній статті.

Нюанси вибору кондиціонера: види

В наш час можна виділити основні три види сучасних кондиціонерів:

  • віконні;
  • мобільні;
  • спліт-системи.

Різновиди кондиціонерів для квартири та офісу не відрізняються. Найдешевший варіант – віконний кондиціонер. Встановлюється швидко та порівняно просто. Недоліки таких кондиціонерів - вони досить галасливі і часто їх неможливо вмонтувати, не закривши частину вікна.

Мобільний або підлоговий кондиціонер хороший тим, що йому не потрібно спеціального монтажу - достатньо вивести трубу повітровода назовні, як правило, за вікно. Цей кондиціонер можна переміщати різними кімнатами або з офісу в офіс. Він трохи дорожчий за віконний, а при роботі так само видає характерний шум, досить довго охолоджує приміщення і утворює конденсат, який накопичується в піддоні і вимагає періодичного (досить таки частого) зливу.

Спліт-системами називаються системи кондиціонування, які мають два блоки - внутрішній, що знаходиться в житловому або робочому приміщенні, і компресор - зовнішній блок, виведений назовні, за рахунок чого шум у приміщенні практично відсутній. Спліт-системи - найпотужніші і, відповідно, найдорожчі з усіх видів кондиціонерів.

Потужність та набори функцій

Щодо безпосередньої потужності, то її при покупці розраховують, помножуючи 1 кВт на кожні 9-10 квадратних метрів приміщення, в яку планується установка агрегату. Якщо воно досить багатолюдне або кондиціонер встановлюється на кухні, де одночасно може працювати кілька побутових приладів, які виділяють тепло (чайник, холодильник, плита), слід віддати перевагу потужнішій моделі.

кондиціонер

Практично всі кондиціонери оснащені стандартним набором функцій:

  • вентиляція;
  • дистанційне керування;
  • охолодження;
  • нагрівання;
  • очищення повітря.

Про наявність додаткового режиму, таймера, управління повітряним потоком або додаткової системи фільтрації при необхідності слід заздалегідь дізнатися у продавця.

Короткий висновок

Як стає зрозумілим з нашої статті, обрати кондиціонер не так уже і складно, якщо знати на що звернути увагу. У той же час завдяки онлайн-магазину teplo-holod.co.ua здійснити такий вибір у Львові можна зручно в онлайн-режимі, навіть не виходячи з квартири.

Категория: Новини України | Просмотров: 375 | Добавил: admin | Теги: дім, офіс, кондиціонер | Рейтинг: 5.0/1
Всего комментариев: 0
avatar