Главная » 2019 » Серпень » 16 » Користувачам Pixel Google заплатить по 500 доларів
07:17
Користувачам Pixel Google заплатить по 500 доларів

У травні 2019 Google погодилася врегулювати колективний позов, поданий власниками оригінального Google Pixel, в якому говорилося, що компанія свідомо продавала телефони з несправними мікрофонами.

Як стало відомо, Google виплатить до 500 доларів певним власникам Pixel на загальну суму 7,25 мільйона доларів. У позові згадуються пристрої Google Pixel і Pixel XL, випущені до 4 січня 2017 року.

Встигнути подати заявку потрібно до 7 жовтня 2019 року, адже після цієї дати претензії прийматися не будуть. На максимальну виплату можуть розраховувати тільки ті, хто купив кілька пристроїв, які виявилися бракованими.

За один смартфон Google виплатить 350 доларів і тільки при документальному підтвердженні того, що в пристрої спостерігалися проблеми з мікрофоном. Компанія також заплатить додаткову компенсацію тим, хто поніс витрати на ремонт пристрою або повернув його в магазин, щоб отримати інший апарат з доплатою.

Примітно, що виплата належить навіть тим, чиї смартфони працюють нормально і не мають проблем з мікрофоном. Щоправда, вони можуть розраховувати на виплату тільки 20 доларів.

Категория: Новини світу | Просмотров: 565 | Добавил: admin | Теги: заплата, долар, 500, користувач, pixel, Google | Рейтинг: 5.0/1
Всего комментариев: 0
avatar