Главная » 2021 » Квітень » 25 » Купівля квартири: які витрати вас чекають
14:20
Купівля квартири: які витрати вас чекають

Купівля квартири: які витрати вас чекають

River City жк Якщо ви вирішили придбати квартиру, то напевно мало замислювалися про витрати, які виникають при потрібній угоді. Питання досить просте, але не кожен, хто збирається купувати житло розраховував повну вартість придбання житла. Скільки продажів скасувалося через поверхневе розуміння даної ситуації. Чому? Тому що в процесі придбання нерухомості людина розуміла, що грошей їй не вистачає. А вартість квартири виходить відмінною від тієї, на яку вона розраховувала. Щоб не шукати кошти в останній момент чи навіть брати кредити, необхідно розуміти кінцеву вартість квартири разом із витратами.

Спочатку хочемо дати пораду тим, хто шукає собі нерухомість в Житомирі. Відвідавши сайт https://river-city.com.ua/, ви зможете обрати чудові квартири в ЖК "River City" від надійного забудовника – компанії "Інтергал-Буд". Висока якість та помірна ціна на квартири вас приємно здивують, а тому радимо не втратити таку можливість — вигідно купити нерухомість.

Купівля квартири: можливі видатки, про які слід пам'ятати

Перша помилка майбутніх власників нерухомості - орієнтованість на найдешевші квартири на ринку. Це неправильний підхід. Набагато краще - порахувати середню вартість квартир, або найдорожчу. При такому підході у вас із більшою ймовірністю залишаться гроші на подальший ремонт і покупку меблів. Тим самим, ви не отримаєте ситуацію, при якій у вас не буде вистачати грошей на придбання житла.

Складніша ситуація в цьому складається при будівництві будинку "з нуля". Можливо, ви заздалегідь визначилися з кошторисом на будинок і розраховували тільки на цю суму. Однак, при будівництві постійно виникають непередбачені роботи і труднощі, на які ви, швидше за все, не розраховували при складанні бюджету. Саме тому, щоб уникати подібних проблем, радимо купувати квартири лише у надійних забудовників, які відразу точно називають остаточну ціну. Саме такою, наприклад, є компанія "Інтергал-Буд", яка пропонує квартири в ЖК "River City" в Житомирі.

Варто також врахувати, що ви будете використовувати не найдешевші матеріали під час фінішного ремонту, а їхня вартість постійно зростає. Ремонт же може затягнутися на кілька років. У цій справі заздалегідь все прорахувати складно, але можна відкласти грошей із запасом.

Серед обов'язкових витрат на придбання житла - є послуги ріелтора або агентства нерухомості, якщо це вторинний ринок. Рекомендується звертатися до них, так як самостійно ви можете не побачити деякі недоліки в самій квартирі і не в повній мірі зрозуміти юридичні тонкощі при придбанні житла. А вони можуть бути вагомими. Саме ріелтор зможе перевірити квартиру на наявність підводних каменів. Щоб розрахувати вартість послуг, необхідно обговорити їх з ріелтором. Саме він зможе сказати вам точну суму або дати відсоток, який залежить від вартості самої нерухомості.

Плюс є деякі невеликі витрати на нотаріуса і податкову. Також рекомендується проконсультуватися із податковим фахівцем. Це не настільки велика сума, а консультація допоможе вам запобігти або передбачити додаткові витрати при покупці житла.

Також обов'язково будуть витрати на фінішний ремонт і покупку меблів. В цьому випадку можна заздалегідь подивитися ціни, хоча б в Інтернеті. Це допоможе відкласти кошти, щоб потім не жити на голій підлозі.

Короткий висновок

Таким чином, тепер ви знаєте про всі обов'язкові витрати при купівлі житла. Враховуйте їх і ні за що не прогадаєте. У той же час, якщо вибираєте квартиру в новобудовах Житомиру, тоді неодмінно зайдіть на офіційний сайт ЖК "River City", на якому компанія "Інтергал-Буд" має, що вам запропонувати.

Категория: Новини України | Просмотров: 401 | Добавил: admin | Теги: Купівля, квартира | Рейтинг: 5.0/1
Всего комментариев: 0
avatar