Главная » 2019 » Липень » 18 » На два місяці перекрили Центральний міст у Дніпрі
22:12
На два місяці перекрили Центральний міст у Дніпрі

Вночі у Дніпрі повністю закрили в’їзд на головну переправу через річку Дніпро. Найближчі два місяці тут працюватимуть комунальники, які проводитимуть завершальні ремонтні роботи.

Міст поєднує лівий берег Дніпра із самим центром міста. Переправу закрили опівночі, аби вкластися у строки і завершити ремонт вчасно.

За словами заступника міського голови Михайла Лисенка, буде укладена гідроізоляція, а також асфальт у два шари та встановлені деформаційні шви.

Масштабних заторів поки що немає, а от пішоходів на цьому мосту з’явилося більш ніж вдосталь - ходять прямо через будівельний майданчик. Одні із них із розумінням ставляться до перекриття мосту, а інші - скаржаться на незручності, що виникли в зв’язку із цим.

Міст почали ремонтувати ще влітку 2017 року, роботи просувалися доволі повільно, переносилися строки, зросла також і вартість - зі 177 млн гривень до 458 млн гривень.

Категория: Новини Дніпра та області | Просмотров: 537 | Добавил: admin | Теги: міст. Дніпро, центральний, перекриття | Рейтинг: 5.0/1
Всего комментариев: 0
avatar