Главная » 2019 » Лютий » 10 » Нові авторадари завтра запрацюють на дорогах Дніпра
20:40
Нові авторадари завтра запрацюють на дорогах Дніпра

Вже з понеділка, 11 лютого, в Україні з'являться нові ділянки доріг, на яких швидкість руху буде контролюватися пристроями TruCAM. Про це повідомив перший заступник керівника патрульної поліції України Олексій Білошицький, передає Дніпроград.

У Січеславській області це будуть ділянки траси з Дніпра в напрямку Кривого Рога та Донецька. У Дніпрі TruCAM буде працювати на Набережній Перемоги. Усього - 50 пристроїв.

"Не дивлячись на відкритість, станом на сьогодні було зафіксовано вже понад 43 000 любителів поганяти. Притягнули до відповідальності", - розповів Олексій Білошицький.

Також він розповів, що декілька днів тому почав поширюватися фейк, що прилади TruCAM визнані поза законом рішенням суду.

"Це рішення і позиція, яка в ньому викладена, вже оскаржується в апеляційному порядку. Йдеться про відсутність приладу в реєстрі засобів вимірювальної техніки. Так от справа в тому, що ведення даного реєстру було припинено ще в 2016 році, а збереження даних з нього було припинено 01.01.2019р. Та й наявність або відсутність засобу в тому реєстрі не мала ніякого значення для приладів, які вже були введені в експлуатацію. Більше того, суди по всій країні також визначились з цього приводу. І на одне те рішення, для прикладу, публікую посилання на 10 інших, хоча їх набагато більше (в тому числі апеляційної інстанції), які говорять про зовсім протилежне", - зазначив поліціянт.

Категория: Новини Дніпра та області | Просмотров: 679 | Добавил: admin | Теги: Дніпро, дорога, авторадар TruCAM | Рейтинг: 5.0/1
Всего комментариев: 0
avatar