Главная » 2019 » Травень » 16 » Нову тролейбусну лінію із зарядною станцією збудують у Дніпрі
20:48
Нову тролейбусну лінію із зарядною станцією збудують у Дніпрі

Нову тролейбусну лінію побудують у Придніпровському районі міста Дніпро. Вона також буде обладнана зарядної станцією для тролейбусів з автономним ходом, повідомляє “Пасажирський транспорт”.

Комунальне підприємство “Дніпровський електротранспорт” вчора оголосило в системі державних закупівель “Прозорро” тендер на розробку проектно-конструкторської документації на будівництво тролейбусної лінії на житловий масив Придніпровський від вулиці Космічної до вулиці 20-річчя Перемоги (по вул. Набережна Перемоги – Південний міст – вул . Гаванської – вул. Електричної) і в зворотному напрямку.

Крім цього, в проекті повинна бути передбачена зарядна станція. Попередньо вартість розробки проектної документації оцінили в 1 мільйон 750 тисяч гривень. Проектні організації зможуть подати свої заявки на участь в тендері до 28 травня 2019 року, а електронний аукціон пройде вже на наступний день. Готовий проект переможець тендеру повинен подати в КП "Дніпровський електротранспорт" не пізніше 31 грудня 2019 року.

Згідно з технічним завданням, в проектну документацію повинні увійти такі документи: "Загальна пояснювальна записка", "Генеральний план", "Оцінка впливу на навколишнє середовище", "Проект організації будівництва", "Організація дорожнього руху", "ошторисна документація", "Інженерно-геодезичні вишукування", "Інженерно-геологічні вишукування", "Технічно-інструментальне обстеження", документи щодо контактної мережі, зарядної станції, інвентарного дому та диспетчерського пункту.

Контактна мережа тролейбуса повинна буде становити близько 4,6 км, також потрібно передбачити 20 "кишень" для посадки і висадки пасажирів на зупинках, 1 перетин "тролейбус-тролейбус", розворотну петлю з місцями для зарядки тролейбусів, розворотне петлю для розвороту тролейбуса в районі Південного моста, монтаж зарядної станції, будова для диспетчерського пункту.

Підрядник розробить пропозиції щодо розміщення об’єктів будівництва на земельних ділянках і зробить містобудівний розрахунок. При цьому потрібно врахувати, щоб будівництво істотно не заважало дорожньому руху за вказаним маршрутом.

Категория: Новини Дніпра та області | Просмотров: 736 | Добавил: admin | Теги: лінія, будівництво, Дніпро, станція, зарядна, тролейбусна | Рейтинг: 5.0/1
Всего комментариев: 0
avatar