Главная » 2019 » Липень » 29 » Офіс з євроінтеграції кабінет міністрів ліквідував
07:28
Офіс з євроінтеграції кабінет міністрів ліквідував

Кабінет міністрів постановив ліквідувати урядовий офіс з питань європейської та євроатлантичної інтеграції.

"Ліквідувати Урядовий офіс з питань європейської та євроатлантичної інтеграції, Департамент з питань стратегічного планування та координації державної політики, Департамент з питань державного управління, Департамент з питань регіональної політики, Департамент забезпечення документообігу та контролю" - йдеться у тексті постанови Кабміну.

В даному випадку йдеться не про ліквідацію відомства віце-прем'єрки Іванни Климпуш-Цинцадзе, а старої структури в секретаріаті Кабміну.

Зараз його функції виконує структура із дуже схожою назвою - Урядовий офіс координації європейської та євроатлантичної інтеграції, генеральним директором якого з грудня 2017 року є Ольга Стефанішина.

"Це було технічне рішення про ліквідацію старої недіючої структури. Нині діючий урядовий офіс продовжує роботу, можливість його ліквідації навіть не піднімалася на засіданнях уряду", пояснила Ольга Стефанішина.

Категория: Новини України | Просмотров: 552 | Добавил: admin | Теги: офіс, євроінтеграція, ліквідацыя, Кабмін | Рейтинг: 5.0/1
Всего комментариев: 0
avatar