Главная » 2016 » Листопад » 22 » Перші в Україні змагання з кіберспорту пройдуть у Дніпрі
21:21
Перші в Україні змагання з кіберспорту пройдуть у Дніпрі

Перший в Україні чемпіонат з кіберспорту  пройде саме у Дніпрі — ігри проведуть в кінці листопада і у грудні 2016 року.  Учасники будуть грати в відому комп’ютерну гру  Dota 2.

"Наша команда вже проводила подібні турніри, у нас є досвід, тому ми плануємо нарощувати масштаби. Надалі ми хочемо зробити турнір міжвузівським. Наша мета — популяризувати в Дніпрі кіберспорт, який у світі дуже актуальний наразі. Також хотілося б, аби учасники з нашого міста відзначились на таких змаганнях", — розповів один з засновників майбутнього чемпіонату Павло Орленко. Також Павло підкреслив, що це саме тактичні інтелектуальні змагання, де важлива стратегія.

Майбутній турнір пройде на базі Національного гірничого університету, в ньому братимуть участь 10 команд (по 5 учасників у кожній). Змагатися можуть усі бажаючі студенти Дніпропетровщини. Перший етап змагань буде проходити онлайн — 26 — 27 листопада учасники будуть змагатися за своїми  "домашніми комп’ютерами", а фінал пройде 18-19 грудня пройде в університеті, одразу після сесії. Призовий фонд змагань – тисяча гривень, але організатори планують підготувати ще й цікаві сюрпризи для учасників.

Категория: Новини Дніпра та області | Просмотров: 2843 | Добавил: admin | Теги: україна, Дніпро, Змагання, кіберспорт | Рейтинг: 5.0/1
Всего комментариев: 0
avatar