Главная » 2019 » Серпень » 4 » Потужний циклон пройшов Павлоградом: наслідки негоди
22:38
Потужний циклон пройшов Павлоградом: наслідки негоди

Сьогодні, 4 серпня, внаслідок переміщення активного циклону з південного заходу на території Дніпропетровської області сталися складні погодні умови, значні, місцями сильні дощі, посилення північно-західного вітру до 15-20 м/с. Про це повідомили у ГУ ДСНС України у Дніпропетровській області.

О12:45у Павлограді, по вулиці Заводська,на території заводоуправління державного підприємства "Науково-виробниче об'єднання "Павлоградський хімічний завод" сталося підтопленняпідвального приміщення та прилеглої території на площаді орієнтовно 200 кв. м.Рятувальники відкачали орієнтовно 60 кубічних метрів води. О 15:55 надзвичайну подію було ліквідовано.

О13:25 до Служби порятунку "101" надійшло повідомлення про те, що по вулиці Балашовська на придомовій території внаслідок вітру на легковий автомобіль впало дерево - тополя, висотою близько 15 метрів. Рятувальники за допомогою бензопили розпилили та прибрали з автомобіля повалене дерево. Крім того, було розчищено проїжджу частину від поваленої бетонної електроопори.

Категория: Новини Дніпра та області | Просмотров: 563 | Добавил: admin | Теги: потужний, авлоград, Циклон | Рейтинг: 5.0/1
Всего комментариев: 0
avatar