Главная » 2016 » Листопад » 17 » "Пристебнути життя" закликає поліція у Дніпрі
20:30
"Пристебнути життя" закликає поліція у Дніпрі

У Дніпрі у рамках проведення Тижня безпеки дорожнього руху, патрульна поліція Дніпра запрошує користувачів соціальної мережі "Facebook" взяти участь у конкурсі.

"На жаль, далеко не всі батьки дотримуються правил перевезення дітей в особистому транспорті. Зокрема, мова йде про, що маленькі пасажири їздять не пристебнутими. Аби популяризувати цю тему, ми вирішили оголосити конкурс "Пристебни життя", — розповіла прес-секретар патрульної поліції Дніпра Юлія Курочкіна під час прес-конференції.

Для того, аби взяти участь у конкурсі, потрібно зробити світлину або короткий відеозапис, на якому присутня ваша дитина, пристебнута паском безпеки або в спеціальному кріслі в салоні авто. Опублікувати допис на власній сторінці з хештегом #пристебнижиття та поділитися інформацією зі своїми знайомими.

Конкурс триватиме до 30 листопада 2016 року. Переможця визначають користувачі, залишаючи вподобайки під фото та відео. Дитину, яка отримає найбільшу кількість лайків запросять до участі у зйомках соціального ролику, присвяченого року роботи патрульної поліції у Дніпрі.

Також Юлія Курочкіна вважає, що необхідно на законодавчому рівні ввести штрафи за перевезення дітей до 12 років без спеціальних крісел або бустерів.

Категория: Новини Дніпра та області | Просмотров: 1515 | Добавил: admin | Теги: Дніпро, поліція, пристебнути життя | Рейтинг: 5.0/1
Всего комментариев: 0
avatar