Главная » 2022 » Жовтень » 1 » Проекти будинків із СІП-панелей: можливі варіанти
18:33
Проекти будинків із СІП-панелей: можливі варіанти

будинок сіп-панелі Зібрані із СІП-панелей будинки швидко завоювали популярність серед населення нашої країни. Це пов'язано, по-перше, з тим, що вони мають досить доступну вартість, а по-друге, з надійністю та комфортабельністю таких будов, внаслідок чого вкладені у будівництво таких будинків кошти є цілком виправданими.

Щоб замовнику будинку із СІП-панелей було простіше визначитися з вибором, йому пропонується каталог проектів, де зібрано різні варіанти таких будинків.

Всі пропоновані до будівництва умовно розбиті за їх метражем:

  • сто квадратних метрів. Будинки такої площі замовники купують, як правило, для дачних ділянок, і жити там планують лише в літній сезон, хоча в них все передбачено для проживання. Такий будиночок включає кухню, спальню і вітальню з неодмінним атрибутом будь-якої дачі - красиво зробленим каміном. Також у проекті такого будинку передбачено затишну терасу. Якщо з часом виникне необхідність збільшити площу такої будівлі, то зробити це буде досить просто – на другому поверсі можна буде поставити додаткові перегородки;
  • від ста до ста п'ятдесяти квадратних метрів. Проекти таких будинків, як правило, зацікавлюють молоді сім'ї, які вже мають малюка, і з'явилися гроші, щоб обзавестися власною нерухомістю. Такий будинок, крім кухні та вітальні, має кілька спалень, кожна з яких може бути перероблена під дитячу кімнату. Також у такому будинку на кожному поверсі передбачено свій санвузол;
  • від ста п'ятдесяти до двохсот квадратних метрів. На проектах таких будинків зупиняють свій вибір великі сім'ї, які хотіли жити в одному будинку. У них передбачено велику кількість окремих кімнат, щоб мешканці, проживаючи разом, могли б усамітнитися один від одного.

Також у кожному з таких проектів передбачена вітальня значної площі, в якій для комфортного проведення часу могла б зібратися вся родина.

будинок сіп-панелі

Вивчаючи запропоновані проекти, слід пам'ятати, що вони не є догмою, і за бажання замовника у будь-який з них можуть бути внесені корективи, якщо вони не призведуть до зниження міцності будови. Також замовник може запропонувати свій варіант побудови будинку, і він буде реалізований, але при цьому слід враховувати, що це коштуватиме дорожче.

Категория: Новини України | Просмотров: 158 | Добавил: admin | Теги: будинок, Проект, сіп-панелі | Рейтинг: 5.0/1
Всего комментариев: 0
avatar