Главная » 2019 » Січень » 18 » Служба безпеки проводить обшуки у міській раді Дніпра
18:47
Служба безпеки проводить обшуки у міській раді Дніпра

Сьогодні співробітники прокуратури і Служби безпеки проводять обшуки в будівлі міськради Дніпра. Про це повідомили в прокуратурі Дніпропетровської області.

"В п’ятницю, 18 січня співробітники прокуратури і Служби безпеки в будівлі міськради Дніпра проводять обшуки", - повідомили в прокуратурі.

Відомо, що слідчі дії проходять в рамках розслідування справи про присвоєння бюджетних коштів. Проте на етапі досудового розслідування прокуратура не може розголошувати детальнішу інформацію.

Нагадаємо, Служба безпеки України прийшла з обшуками у приміщення КП "Волиньприродресурс", якому інкримінують внесення недостовірних відомостей до документів при отриманні спецдозволів на видобування корисних копалин. Крім того, як уточнили в облраді, паралельно з обшуками на КП "Волиньпрриродресурс" відбувалися слідчі дії у приватному будинку директора КП "Волиньприродресурс", депутата обласної ради Василя Столяра.

Категория: Новини Дніпра та області | Просмотров: 660 | Добавил: admin | Теги: міська, СБУ, рада, ОБШУК, Дніпро | Рейтинг: 5.0/1
Всего комментариев: 0
avatar